Tel. 013 518 1238 [email protected]

Bedrijfsevenement

Bij het organiseren van een bedrijfsevenement komen veel vraagstukken kijken. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij alle zorgen uit handen nemen. Wij organiseren jouw bedrijfsevenement op maat. Dit kan zowel op een door jouw gekozen locatie of in onze gasterij.

 

Een bedrijfsevenement op eigen locatie?

Een bedrijfsevenement, maar dan net even anders. Dat is een bedrijfsevenement op eigen locatie. De Commanderie is gevestigd in Tilburg maar wij zijn ook te vinden voor het organiseren van totaalevenementen in Eindhoven, Den Bosch en Tilburg en zelfs van Antwerpen tot Amsterdam. Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsopening, bedrijfsborrel, jubileum of een bedrijfsevenement, Commanderie Events transformeert het bedrijf tot een ware feestlocatie en zorgt voor de complete catering.

De bedrijfshal als middeleeuws kasteel, de tuin van het kantoor als circus of een kantoorruimte als sfeervolle ruimte voor een diner, niks is te gek. Zakelijk evenement vraagt om een hoog serviceniveau. Wij denken graag van begin tot het einde met je mee om jouw bedrijfsevenement op locatie tot in de puntjes te verzorgen.

Uiteraard zorgen wij voor een culinaire beleving door bijvoorbeeld live cooking, een walking dinner of moleculair koken. Ook zorgen wij voor de uitnodigingen, give aways, facilitaire mogelijkheden, zoals tenten en overkappingen, beveiliging en afvalvoorzieningen, entertainment en de inrichting en aankleding. Wij hebben een aantal concepten ontwikkeld om van jouw personeelsfeest een compleet themafeest te maken. De op- en afbouw van het feest gaat in een hoog tempo dus er is geen verstoring van productie- of werkproces.

 

Werkkostenregeling

Trakteer jezelf en je personeel. Organiseer een bedrijfsfeest of evenement op eigen locatie. Vanaf 2015 is het organiseren van een evenement op eigen terrein in jouw voordeel. Het evenement zal hierdoor namelijk niet vallen binnen de nieuwe werkkostenregeling (WKR). 

 

Toch je bedrijfsevenement op een externe locatie geven?

Een andere optie is om jouw bedrijfsevenement op een externe locatie te organiseren. Dit kan in onze gasterij. Ook hier kunnen wij het bedrijfsevenement naar jouw wensen organiseren. Door middel van onze multifunctionele evenementenlocatie aan de rand van Tilburg verzorgen wij events tot 600 personen.

Iedere zaal beschikt over:

  • een bar
  • een privé terras
  • een eigen entree
  • gratis wifi
  • eigen sanitaire voorzieningen
  • een garderobe

Wil je meer informatie naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!   

De Commanderie, Catering, Jubileum, Personeelsfeest, feest
Bedrijfsevenement