Blogs

zaal huren Tilburg

07-07-2020
Het wordt inmiddels ‘het nieuwe normaal genoemd’, maar voor Sjef, Noor en hun team blijft ondernemen in deze coronatijd vooral heel erg anders dan anders. Want waar ze normaal gesproken dag in dag uit grote feesten en bijeenkomsten organiseerden, zijn ze nu vooral hele dagen meters aan het maken op hun enorme terras in de buitenlucht. En dat is even wennen… Sjef en Noor vertellen over de realisatie van het grootste terras van Tilburg, dat inmiddels 7 weken een feit is. Én over de hoogte- en dieptepunten die corona De Commanderie bracht.

Lees hier meer

zaal huren Tilburg

06-05-2020
De Commanderie opent op 1 juni 2020 om 12.00 uur het grootste terras van Tilburg in de vorm van een beach club. Waar je bij de evenementenlocatie normaal gesproken niet zomaar even voor een kopje koffie aan kon komen waaien, is dat deze zomer dus wél het geval. “Het zijn rare tijden”, zo stellen de eigenaren Sjef en Noor van Roessel. “Maar de gedwongen sluiting van De Commanderie door Covid-19 heeft ons ook tot creativiteit en omdenken aangezet. Deze zomer kan iederéén dus op ons terras neerstrijken!”

Lees hier meer

zaal huren Tilburg

31-12-2019
Het is bijna tijd voor oliebollen, ploppende champagnekurken en knallend vuurwerk. Want nog héél even geduld en 2020 is een feit. Voor Sjef en Noor, die aan het roer van De Commanderie staan, is het zo vlak voor het nieuwe jaar een goed moment om terug te blikken op ‘hun’ bijzondere 2019. Én om vooruit te kijken naar wat er het komende jaar allemaal te gebeuren staat…

Lees hier meer

zaal huren Tilburg

06-02-2020
Nog maar een kleine 2 weken en het mooiste feest van het jaar – carnaval – barst weer los. En dus is het voor De Commanderie de hoogste tijd om de laatste voorbereidingen te treffen. En dat is dit jaar allesbehalve een routineklus, want ze gaan het helemaal anders aanpakken dan andere jaren. Hoe, wie, wat, waar en waarom? Je lees het hier.

Lees hier meer