Tel. 013 518 1238 [email protected]

Blogs

De Commanderie, Catering, ceremonie, bruiloft

24-06-2021 – “Eindelijk terug naar waar ons hart ligt!”– 

Lange tijd was er vanwege Corona niets om naar uit te kijken. Van jubileumreceptie tot bedrijfsfeest; bij De Commanderie ging er noodgedwongen een dikke streep doorheen. ‘Sharing memories’ was gedurende de afgelopen periode dan ook het credo. Het waren de herinneringen waar we op moesten teren. Maar daar komt verandering in. De wereld gaat steeds verder van het slot. En binnen afzienbare tijd zal ‘creating memories’ dus weer het devies zijn!

Lees hier meer

 

 

feest, blog, catering, entertainment

22-03-2021 – ‘Verrassende en succesvolle entertainment mogelijkheden voor je bedrijfsfeest´ – Entertainment tijdens een event zorgt voor vertier en vermaak. Van een dj, vuurspuwer, spreker of band tot aan een goochelaar, fotograaf of cateraar; er zijn mogelijkheden te over. Je kunt het zo gek of groots maken als je zelf wilt.  Kies je voor de juiste vorm van entertainment, dan wordt jouw bedrijfsfeest gegarandeerd een daverend succes. Wij zetten de meest originele en succesvolle entertainmentmogelijkheden voor je op een rij. Aan jou de taak om te bedenken wat het beste aansluit op jouw medewerkers en bedrijf. Op naar een bijzonder én geslaagd feest!

Lees hier meer

 

 

De Commanderie, Catering, Jubileum, Personeelsfeest, feest

15-03-2021 – ‘Het is de hoogste tijd voor nieuwe herinneringen’ – 
Lange tijd was er vanwege corona niets om naar uit te kijken. Van jubileumreceptie tot Verjaardag; er ging een dikke streep doorheen. Het waren de herinneringen waar we op moesten teren. ‘Sharing memories’ was dan ook maandenlang het devies. Maar De Commanderie vindt het inmiddels hoog tijd om vooruit te kijken naar het moment waarop weer nieuwe herinneringen gecreëerd kunnen worden. En dus introduceert ze onder het motto ‘creating memories’ een speciale coronaclausule.

Lees hier meer

 

 

de commanderie, catering, evenementenbureau tilburg, feest op locatie

08-03-2021 – ‘Het is de hoogste tijd voor nieuwe herinneringen’ – 
Lange tijd was er vanwege corona niets om naar uit te kijken. Van jubileumreceptie tot bedrijfsfeest; er ging een dikke streep doorheen. Het waren de herinneringen waar we op moesten teren. ‘Sharing memories’ was dan ook maandenlang het devies. Maar De Commanderie vindt het inmiddels hoog tijd om vooruit te kijken naar het moment waarop weer nieuwe herinneringen gecreëerd kunnen worden. En dus introduceert ze onder het motto ‘creating memories’ een speciale coronaclausule. 

Lees hier meer

 

 

De Commanderie, Catering, Jubileum, Personeelsfeest, feest

22-02-2021 – 9 orginele thema’s voor een personeelsfeest Wil je jouw personeel in het zonnetje zetten? Het organiseren van een personeelsfeest is een hele geschikte manier. Moet het écht bijzonder worden, ga dan voor een themafeest. Veel thema’s mogen dan een beetje afgezaagd zijn, de onderstaande 9 ideeën zijn sowieso een schot in de roos. Ze zorgen dat de voorpret optimaal is, en dat er ook na afloop nog lang over jouw feest nagepraat zal worden.

Lees hier meer

 

 

feest, blog, catering, decoratie, uitnodiging

08-02-2021 – Zo maak je een pakkende uitnodiging voor jouw personeelsfeest
Is het weer tijd voor een goed personeelsfeest? Om ervoor te zorgen dat iedereen de beoogde datum vrijhoudt, moet je je medewerkers uitnodigen. Het liefst op een aanlokkelijke manier. Een pakkende uitnodiging maken is soms lastig, maar het document zet wel de toon. Hieronder dan ook 4 tips om je op weg te helpen. Hopelijk helpen de tips en het voorbeeld je om de perfecte uitnodiging te maken en verstuur je binnenkort dé opmaat voor een geweldig personeelsfeest. Want je weet wat ze zeggen: een goed begin is het halve werk. Feest ze!

Lees hier meer

De Commanderie, Catering, Jubileum, Personeelsfeest, feest

27-01-2021 – How to: een fiscaal aftrekbaar bedrijfsfeest houden 
Een bedrijfsfeest in je eigen bedrijfspand houden is niet alleen ontzettend handig, maar ook een stuk voordeliger dan buitenshuis. Je kunt je bedrijfsfeest dan namelijk zo organiseren dat het fiscaal aftrekbaar is. Ben jij benieuwd hoe je dit zelf kunt doen? Bekijk dan deze blog waar we je dat in een notendop uitleggen. Hopelijk ben je na het lezen voldoende geïnformeerd en kun je aan de slag met je bedrijfsfeest. Veel succes!

 

Lees hier meer

zaal huren Tilburg

12-01-2020 – Hoe organiseer je een bedrijfsfeest op eigen locatie?
Een bedrijfsfeest, maar dan net even anders. Dat is een bedrijfsfeest op eigen locatie. Maar het organiseren van een feest op eigen locatie kan best lastig zijn en er gaat tegelijkertijd stiekem heel wat tijd in zitten. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen, hebben wij als evenementenbureau ‘De Commanderie’ een kort stappenplan met 7 verschillende stappen voor je samengesteld. Zo weet je precies wat je te doen staat. En waar je aan toe bent. Veel succes!

Lees hier meer

zaal huren Tilburg

07-07-2020 – Noodgedwongen genieten van het nieuwe normaal
Het wordt inmiddels ‘het nieuwe normaal genoemd’, maar voor Sjef, Noor en hun team blijft ondernemen in deze coronatijd vooral heel erg anders dan anders. Want waar ze normaal gesproken dag in dag uit grote feesten en bijeenkomsten organiseerden, zijn ze nu vooral hele dagen meters aan het maken op hun enorme terras in de buitenlucht. En dat is even wennen… Sjef en Noor vertellen over de realisatie van het grootste terras van Tilburg, dat inmiddels 7 weken een feit is. Én over de hoogte- en dieptepunten die corona De Commanderie bracht.

Lees hier meer

zaal huren Tilburg

06-05-2020 – De Commanderie opent grootste terras van Tilburg
De Commanderie opent op 1 juni 2020 om 12.00 uur het grootste terras van Tilburg in de vorm van een beach club. Waar je bij de evenementenlocatie normaal gesproken niet zomaar even voor een kopje koffie aan kon komen waaien, is dat deze zomer dus wél het geval. “Het zijn rare tijden”, zo stellen de eigenaren Sjef en Noor van Roessel. “Maar de gedwongen sluiting van De Commanderie door Covid-19 heeft ons ook tot creativiteit en omdenken aangezet. Deze zomer kan iederéén dus op ons terras neerstrijken!”

Lees hier meer

 

zaal huren Tilburg

31-12-2019 – Terugblikken en vooruitkijken met Sjef en Noor
Het is bijna tijd voor oliebollen, ploppende champagnekurken en knallend vuurwerk. Want nog héél even geduld en 2020 is een feit. Voor Sjef en Noor, die aan het roer van De Commanderie staan, is het zo vlak voor het nieuwe jaar een goed moment om terug te blikken op ‘hun’ bijzondere 2019. Én om vooruit te kijken naar wat er het komende jaar allemaal te gebeuren staat…

Lees hier meer

 

Blogs