Tel. 013 518 1238 [email protected]

Catering

Een Jubileumfeest op bedrijfsterrein met stretchtenten, een diner met wijnproeverij of een bedrijfsborrel op eigen terrein met live cooking. Commanderie Catering verzorgt de totaalcatering voor iedere gelegenheid op een door jouw uitgekozen locatie.

Catering in Tilburg en omstreken tot in de puntjes verzorgd

Commanderie Catering bestaat uit een vast team van gedreven, ervaren horecaprofessionals onder leiding van Sjef en Noor van Roessel. Wij draaien samen nergens onze hand voor om. Sterker nog: hoe groter de uitdaging is, hoe leuker we het vinden. Als een geoliede machine stropen we onze mouwen op en zetten we de schouders eronder. Thuis, in onze Gasterij en op locatie.

Samen gaan we voor een tien

Keer op keer maken we samen het verschil. Niet per se door het compleet anders te doen, maar door nét wat meer te bieden dan jou en jouw gasten aan de voorkant verwachten. Met uitstekende service, een goede prijs-kwaliteitverhouding en de juiste hoeveelheid eten en drinken zorgen wij ervoor dat het eenieder aan niets ontbreekt. De verwachtingen van gasten overtreffen is bij Commanderie geen streven maar een garantie.

Ouderwets goed in een jasje van nu

Als cateraar uit Tilburg hebben wij al op heel veel locaties in Brabant en zelfs in België de catering verzorgd. Ouderwets goed in een jasje van nu, dát is het fundament waarop wij dag in dag uit verder bouwen. De catering laten verzorgen door De Commanderie is weten dat het goedkomt! Vanuit het gedachtegoed dat een feest, evenement of jubileum een beleving moet zijn om nooit meer te vergeten, stellen wij alles in het werk om er een onvergetelijke middag of avond van te maken.  

. 

Jij roept, wij organiseren 

Wij leveren catering aan huis of op locatie als een totaalplaatje. Dit begint al bij het kennismakingsgesprek. Op de locatie bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. We denken mee en nemen indien gewenst naast de culinaire invulling ook de tenten, aankleding, inrichting, dranken en de personele invulling voor onze rekening. 

Hieronder een greep uit de verschillende mogelijkheden.

Eten en drinken:

• Ontbijt, lunch, diner
• Hapjes, borrelhapjes, amuses
• Streekproducten
• Live cooking, walking dinner, koud buffet, warm buffet
• Koffie, thee, bier, fris, wijn, prosecco, champagne, binnen- en buitenlandse likeuren
• En nog veel meer

Personele invulling:

• Koks
• Sommeliers
• Bediening
• Barpersoneel

Geen wens is te gek

Wij doen ons uiterste best om alle wensen van onze gasten te vervullen. Hiervoor zetten we altijd een stapje extra. Evenals tijdens de gelegenheid zelf staan we continu voor je klaar zodat het jij en jouw gezelschap aan niets ontbreekt. 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw gelegenheid? Neem contact op. 

De Commanderie, Catering, Bedrijfsfeest, evenementmanagement Tilburg, Jubileum, Personeelsfeest
De Commanderie, Catering, Jubileum, Personeelsfeest, feest
De Commanderie, Catering, Bedrijfsfeest, evenementmanagement Tilburg, Jubileum, Personeelsfeest
De Commanderie, Catering, Bedrijfsfeest, evenementmanagement Tilburg, Jubileum, Personeelsfeest
Catering