Tel. 013 518 1238 [email protected]

Condoleance op locatie

Commanderie op Locatie helpt graag bij het verwezenlijken van een warm afscheid van je dierbare. Een wens kan zijn om de condoleance op de locatie te houden waar je dierbare graag kwam of om dit thuis te doen.

Een stukje zorg uit handen

Commanderie op Locatie verzorgt de condoleance op locatie en neemt een stukje zorgen uit handen in deze moeilijke tijden. Op korte termijn regelen wij dat de locatie wordt ingericht en hierbij verliezen wij de wens van de overledene niet uit het oog. De aankleding, het eten en drinken en de service worden hier geheel op aangepast. Omdat wij tenten, meubilair, bloemstukken, verlichting etc. zelf in huis hebben zijn de mogelijkheden groot en kunnen we alles snel realiseren.

Koffietafel en andere mogelijkheden

Na de uitvaart is het van belang om in een sfeervolle en prettige ambiance het afscheid voort te zetten. Dit gaat gepaard met een kopje koffie, een drankje en een hapje tijdens de koffietafel. Wij verzorgen verschillende koffietafels, zowel uitgeserveerd aan tafel als in buffetvorm. Wij bieden onder andere de volgende mogelijkheden:

 • Belegde broodjes
 • Koffietafel (aan gedekte tafels of in buffetvorm)
 • Brunch buffet
 • Brabantse koffietafel

  Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie ontvangen

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Waarover wilt u meer informatie? *

  Uw bericht

  Condoleance op locatie