Tel. 013 518 1238 [email protected]
De Commanderie, Catering, Jubileum, Personeelsfeest, feest

Events na corona

Veiligheid

Het coronavirus heeft ons aan het denken gezet. Hoe kunnen we evenementen veilig plaats kunnen laten vinden? Samen met ons team zijn er van overtuigd dat wij jouw evenementen veilig kunnen organiseren en uitvoeren. Veiligheid staat immers voorop. Wij nemen daarom ook alle maatregelen van het RIVM in acht. Wij bekijken deze maatregelen aandachtig en implementeren deze in onze zaal of bij jou op locatie, zodat we herinneringen kunnen creëren op een verantwoorde manier.

Full service evenementenbureau

Een groot feest of een zakelijke bijeenkomst? De Commanderie neemt graag al het werk uit handen bij het organiseren van een evenement. Commanderie is een full service evenementenbureau en organiseert zowel zakelijke als particuliere events, of het gaat om een jubileumfeest, personeelsfeest, bedrijfsevenementen of trouwerijen. Vanuit onze jarenlange ervaring met het organiseren van totaalevenementen is echt niets ons te gek. Wij organiseren jouw event op maat, van het concept, draaiboek en de communicatie tot de volledige productie met aankleding, personeel en de culinaire invulling.

Ons uitgebreide assortiment aan materialen, meubilair en eigen vervoer stellen ons in staat om als totaalleverancier alle zorg en al het werk uit handen te nemen. Dit doen we dan ook geregeld. We verzorgen diverse events zoals bedrijfsevenementen, bruiloften, verjaardagen, bijeenkomsten, condoleances en nog veel meer. Vanwege de toewijding en het enthousiasme van ons personeel zijn de contacten altijd warm. Jij roept, de Commanderie organiseert. En hoe! Wij maken er een event van waar nog lag over gesproken zal worden.  

CREATING MEMORIES. 

Events na corona