De Commandeur

De Commandeur

Binnenkort een groot feest of zakelijke bijeenkomst? Bij Gasterij de Commanderie in Tilburg zijn zes verschillende zalen te huur. Voor ieder feest en iedere bijeenkomst een passende ruimte die geheel naar wens in te richten is.

Van verjaardag tot personeelsfeest

Een verjaardag voor 30 personen of een personeelsfeest voor 200 personen. De Commandeur is een sfeervolle zaal met meerdere mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen. De mobiele wanden zorgen ervoor dat de ruimte verkleind kan worden, zodat ook kleinere groepen een prettige en intieme sfeer beleven. Voor zakelijke evenementen biedt deze zaal ruimte aan 250 personen, uitgaande van een theateropstelling. De ideale zaal om te huren voor verschillende gelegenheden.

Een zaal huren in Tilburg met eigen faciliteiten

Als Gasterij in Tilburg snappen wij dat het prettig is bij het huren van een zaal om over eigen faciliteiten te beschikken.

De Commandeur beschikt over:

  • Grote bar
  • Podium met mogelijkheid voor dj-booth of spreekgestoelte
  • Eigen sanitaire voorzieningen
  • Garderobe
  • Eigen entree
  • Ruime parkeergelegenheid

Een bruiloft met een knalfeest ter afsluiting vraagt om een andere invulling dan een zakelijk diner. Bij het huren van de Commandeur of een andere zaal bekijken we samen met jou hoe de ruimte ingericht en aangekleed wordt. De zaalhuur zit bij ons verwerkt in de afname van de catering.

Ben je er nog niet helemaal uit welke zaal je huurt voor jouw feest bij de Commanderie in Tilburg? We laten je graag de mogelijkheden van de verschillende feestzalen zien.

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op