Tel. 013 518 1238 [email protected]

Nieuwjaarsborrel & kerstborrel bedrijf

Zoek je naar een unieke locatie voor een zakelijke kerst- of nieuwjaarsborrel? Onze multifunctionele evenementenlocatie aan de rand van Tilburg met keuze uit 5 unieke zalen voor 50 tot wel 600 personen, leent zich uitstekend voor dergelijke gelegenheden. Welke zaal je ook kiest, in onze Gasterij voelen jong en oud zich vanaf het eerste moment thuis. 
 

Proosten op 2019 én 2020

Jouw borrel bij De Commanderie houden is weten dat het goedkomt! Ouderwets goed in een jasje van nu, dát is het fundament waarop wij dag in dag uit verder bouwen. Puur, eerlijk, professioneel, klantgericht, persoonlijk, kwalitatief hoogstaand en betrouwbaar is wat we zijn. Gasten blij maken en uw verwachting overtreffen is waar we voor gaan. Daarmee zijn we ruim 100 jaar geleden begonnen, en dat doen we nog steeds. Veel bedrijven- groot en klein – uit de regio sloten het jaar al met een kerstborrel bij ons af of luidden het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsreceptie. Mogen we jou dit jaar ook ontvangen? 

Nieuwjaarsreceptie of kerstborrel met eten

Onze keukenbrigade draagt met lokale, verse producten zorg voor kwalitatief hoogstaand eten. Dat kan in de vorm van hapjes, een buffet of een compleet verzorgd diner. Met goede producten en de juiste porties ontbreekt het jouw personeel aan niets. 

Het complete plaatje

Vanuit onze jarenlange ervaring nemen we je indien gewenst moeiteloos al het werk voor jouw kerstborrel of nieuwjaarsreceptie uit handen. Van de uitnodiging, inrichting en aankleding tot het regelen van bedienend personeel en de culinaire invulling. Jij roept, wij organiseren.

Faciliteiten van onze zalen

Als Gasterij snappen wij dat het prettig is om bij het huren van een zaal over eigen faciliteiten te beschikken. Onze zalen hebben dan ook:

 • een bar;
 • een podium met mogelijkheid voor een dj-booth of spreekgestoelte;
 • eigen sanitaire voorzieningen;
 • een garderobe;
 • een eigen entree;
 • ruime parkeergelegenheid;
 • een eigen terras.
   

Ja ik wil vrijblijvend meer informatie ontvangen

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor zaal je wilt huren voor uw kerstborrel of de nieuwjaarsreceptie? We laten je graag op locatie de mogelijkheden van de verschillende feestzalen van De Commanderie zien. Ontvangt je liever telefonisch of per e-mail meer informatie, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Vul hiervoor het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

Uw naam *

Bedrijfsnaam (optioneel)

Uw e-mailadres *

Uw telefoonnummer *

 

zaal huren Tilburg
zaal huren Tilburg
zaal huren Tilburg
Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie ontvangen

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Waarover wilt u meer informatie? *

  Uw bericht

  Nieuwjaarsborrel & kerstborrel bedrijf