Tel. 013 518 1238 [email protected]
Betabit organiseerd een online kookclinic met behulp van Commanderie Events

Totaal organisatie

Betabit werkt al een aantal jaren met de Commanderie. Keer op keer is ons dit uitstekend bevallen. Er zijn veel verschillende events georganiseerd, van een kerstborrel tot een recruitment event, een opening van het regiokantoor of een online kookclinic. Niets is te gek.

“Wij werken al een aantal jaren met de Commanderie en dat bevalt ons uitstekend. Tijdens het event kan ik alles uit handen geven zoals opbouw en afbouw. Mijn taak zit er dan op want alles is onder controle.”

Creatief meedenken

“Het voortraject ervaren wij als zeer prettig, alles is bespreekbaar, er wordt nagedacht over alternatieven als bepaalde events niet door kunnen gaan.”

Betabit heeft al vaker met Commanderie Events samengewerkt. Commanderie zorgt ervoor dat het voortraject geheel soepel verloopt met één aanspreekpunt. Er wordt er mee gedacht over hoe we het event het beste kunnen vormgeven, dit is zeker een toegevoegde waarde.Graag wilden we een event organiseren om de medewerkers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Door de corona maatregelen moest er creatief nagedacht worden.

“Het zijn succesvolle events waarbij alle medewerkers of klanten zeer tevreden zijn over de service, aankleding, het eten en drinken.”

 

Maria Woolderink, eventmanager

Meer lezen?  locaties , soort evenement, totaal organisatie Ook iets te vieren? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie? De eventprofessionals staan klaar om u te adviseren. Neem vrijblijvend contact op! Contact

Betabit organiseerd een online kookclinic met behulp van Commanderie Events