12,5, 25, 40, 50 of zelfs 60 jaar getrouwd. Ieder jubileum huwelijk is een gelegenheid om de dag van uw leven te herbeleven. Bij de Commanderie in Tilburg viert u deze bijzondere dag samen met familie en vrienden en vult u deze geheel naar wens in.

Jubileum huwelijk vieren

Een zilveren of gouden bruiloft is een mooie gelegenheid om een feest te geven en dit mag uitgebreid gevierd worden. Geniet samen met uw daggasten van koffie met gebak in één van onze feestzalen. De (klein)kinderen spelen in de speeltuin terwijl de andere gasten u feliciteren tijdens de receptie. Het diner in de vorm van een buffet, diner of walking dinner geeft u de gelegenheid om de tijd te nemen voor uw gasten en te genieten van de culinaire invulling. Bent u nog niet uitgefeest dan sluit u de dag af met een knalfeest waarbij uitgebreid gedanst wordt. Natuurlijk is dit ook allemaal mogelijk bij 5 jaar, de houten bruiloft of 12,5 jaar, de koperen bruiloft. Wilt u het liever iets minder groots aanpakken dan kiest u voor enkel een diner of feest.

Verschillende feestzalen en volop mogelijkheden

Het team van de Commanderie staat klaar om van uw huwelijksjubileum een onvergetelijk moment te maken. Net als uw trouwdag wordt dit weer een prachtige mijlpaal. Wij beschikken over verschillende feestzalen en ruimtes waardoor we flexibel kunnen inspelen op uw wensen. Wanneer één zaal niet genoeg ruimte biedt voor uw feest, maken wij een combinatie van meerdere ruimtes. Niks is voor ons te gek, ook niet op het gebied van de culinaire invulling. Met onze ruime keuken en professionele koks bieden wij volop mogelijkheden en houden we uiteraard rekening met eventuele allergieën. Op ons eigen parkeerterrein kunt u ruim parkeren en staat u in de buurt van de feestlocatie en wordt er besloten om de auto te laten staan, dan bellen wij graag een taxi.

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie ontvangen

    Uw naam *

    Bedrijfsnaam (optioneel)

    Uw e-mailadres *

    Uw telefoonnummer *