Tel. 013 518 1238 [email protected]

Het personeel kijkt er al tijden naar uit: hét personeelsfeest. Wordt het een themafeest, een knalfeest met dj of een bedrijfsuitje met verschillende activiteiten? Gasterij de Commanderie in Tilburg helpt graag mee met de invulling van deze dag of avond. Onze feestlocatie is geschikt voor personeelsfeesten van 50 tot 600 personen.

 

Een personeelsfeest op maat

Ieder personeelsfeest vraagt om een eigen invulling. Bij veel bedrijven is het een jaarlijks terugkerende gebeurtenis die daarom ieder jaar anders mag zijn. Onze verschillende feestzalen en ruimtes bieden volop mogelijkheden. Zo kunnen deze allemaal tegelijk ingezet worden voor bijvoorbeeld één thema. Een andere mogelijkheid is om de Commandeur te gebruiken voor het feest waarbij uiteraard de voetjes van de vloer mogen en het Café om een drankje te doen aan de bar en een praatje te maken met elkaar. Dit is geheel naar wens in te vullen. Samen met ons team zorgen wij ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt.

Laat u verrassen op culinair gebied:

  • Diners
  • Walking dinners
  • Live-cooking
  • Warm en koud buffet
  • BBQ
  • Moleculair koken
  • Culinair entertainment

 

Uw personeelsfeest net even anders

Er zijn talloze mogelijkheden voor uw personeelsfeest om net dat beetje extra’s te doen. Wij hebben een aantal feestarrangementen samengesteld die u compleet kunt bestellen, inclusief uitnodigingentraject, inrichting, aankleding, entertainment en heerlijk eten en drinken. Deze themafeesten met verrassend entertainment zorgen ervoor dat uw gasten van begin tot eind geamuseerd zijn.

  1. World Wide Food Party

Een culinaire reis langs diverse restaurants. De avond wordt muzikaal omlijst door een interactieve band en DJ.

  1. Dé Stedentrip:

Tijdens de avond is er voor ieder wat wils. Lekker swingen in New York met American burgers, heerlijk eten in Parijs of Barcelona en polonaise in het Amsterdamse Mokum met echte volkszanger.

We maken graag een afspraak, zodat u onze feestlocatie kunt bekijken en uw wensen met ons kunt doornemen.