Wat we doen

Bij De Commanderie creëren we onvergetelijke momenten. We stellen alles in het werk om gasten blij te maken en de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen. Hierbij focussen we ons met ons vaste team van gedreven, ervaren horecaprofessionals op de volgende drie hoofdactiviteiten:

De Commanderie Gasterij

Onze multifunctionele evenementenlocatie aan de rand van Tilburg leent zich voor iedere gelegenheid. Met 5 unieke zalen met ieder een eigen terras, meerdere speeltuinen en onze hoogstaande keukenbrigade is alles mogelijk. In onze Gasterij voelen jong en oud zich thuis, staat kwaliteit altijd op één en ontbreekt het de gasten aan niets.

De Commanderie Events

Vanuit onze jarenlange ervaring organiseren we totaalevenementen. Ons uitgebreide assortiment aan materialen, meubilair en eigen vervoer stellen ons in staat om als totaalleverancier alle zorg en al het werk uit handen te nemen. Van het concept, draaiboek en de communicatie tot de volledige productie met aankleding, personeel en de culinaire invulling. U roept, De Commanderie organiseert!

PersoneelsfeestJubileumreceptieBedrijfsborrelVergaderenBedrijfsuitje

TrouwenFeestenHuwelijksjubileum • CondoleanceVerjaardagActiviteiten

De Commanderie Catering

Onze keukenbrigade draagt met lokale producten zorg voor hoogstaande catering door het hele land. Het ervaren team van De Commanderie verzorgt iedere cateringopdracht tot in de puntjes, met kwalitatief goede producten en de juiste hoeveelheid eten en drinken.

Waarom we doen wat we doen

In een continu veranderende wereld waarin trends en ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen, houden we bij De Commanderie vast aan onze kernwaarden. Kwaliteit, persoonlijkheid, klantgerichtheid, pure producten, eerlijkheid en betrouwbaarheid is waar we voor staan. Gasten blij maken en de verwachting van onze opdrachtgevers overtreffen is waar we voor gaan.

  Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie ontvangen

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Waarover wilt u meer informatie? *

  Uw bericht