Bedrijfsborrel

Organiseert uw bedrijf een bedrijfsborrel vanwege een speciale gelegenheid of gewoon elke laatste vrijdag van de maand? De Commanderie in Tilburg speelt graag in op de wensen van uw bedrijf voor deze bedrijfsborrel.

De culinaire en muzikale invulling van uw bedrijfsborrel

Speciale gelegenheden vragen om een andere invulling dan een borrel die maandelijks plaatsvindt. De borrel kan onder andere op de volgende manieren culinair worden aangekleed:

 • borrelhapjes;
 • walking dinner;
 • buffet;
 • amuses.

Op het gebied van muziek regelen wij een dj of artiest die de borrel nog meer sfeer geeft. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden die passen bij uw bedrijf. Voor De Commanderie is niks te gek en wij denken graag met u mee over uw bedrijfsborrel. 

Een passende zaal voor uw bedrijfsborrel in Tilburg

Met zes verschillende ruimtes is er altijd een zaal die geschikt is voor de bedrijfsborrel van uw bedrijf. Het Café met bruin café-uitstraling zorgt voor een informele en intieme sfeer, de Tuinkamer heeft een privéterras waardoor de borrel ook buiten kan plaatsvinden en in het Chalet tapt u zelf de biertjes. Kom gerust een kijkje nemen bij De Commanderie en de opties bespreken voor uw bedrijfsborrel in Tilburg.

bedrijfsborrel Tilburg
bedrijfsborrel Tilburg

  Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie ontvangen

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Waarover wilt u meer informatie? *

  Uw bericht