Condoleance

Condoleance

Na het afscheid van uw dierbare is het fijn om samen te zijn met familie en vrienden tijdens de condoleance. Bij de Commanderie zijn er verschillende ruimtes waar u in besloten kring na kunt praten, herinneringen kunt ophalen en uw dierbare kunt herdenken. Wij begrijpen dat er veel komt kijken bij het regelen van een uitvaart en daarom nemen wij de zorg uit handen voor de condoleance.

 

Koffietafel

Een prettige en persoonlijke sfeer zijn belangrijk tijdens de condoleance en daarom horen wij graag hoe u deze wilt laten verzorgen. We bekijken welke ruimte het beste past bij u en uw gezelschap en welke invulling aansluit bij uw wensen. We bieden verschillende mogelijkheden van koffie en thee met belegde broodjes tot aan een uitgebreide koffietafel. De koffietafels verzorgen wij zowel uitgeserveerd aan tafel als in buffetvorm.

  • Belegde broodjes
  • Koffietafel aan gedekte tafel of in buffetvorm
  • Brunch buffet
  • Brabantse koffietafel
  • Uitbreidingen op koffietafels

De arrangementen voor belegde broodjes en koffietafels

Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden zoals patisserie, een borrel met hapjes en een afsluiting met een diner. Dit is geheel naar uw wens in te vullen.

 

Afscheidsceremonie bij de Commanderie

Vooraf aan de condoleance is het ook mogelijk om de afscheidsceremonie bij de Commanderie te organiseren. U kiest de ruimte die het best past voor een mooie afscheidsceremonie met de kist. Dit kan bijvoorbeeld in de Oranjerie waar de raampartijen voor veel lichtinval en een open sfeer zorgen. De condoleance kan in dezelfde ruimte plaatsvinden of in één van onze andere zalen. U kunt op deze manier alle tijd nemen om afscheid te nemen en een geheel persoonlijke invulling geven aan de ceremonie. Wij denken graag met u mee voor dat laatste moment met elkaar.

condoleance tilburg
condoleance tilburg

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie ontvangen

Uw naam *

Bedrijfsnaam (optioneel)

Uw e-mailadres *

Uw telefoonnummer *