Condoleance

Na het afscheid van uw dierbare is het fijn om samen te zijn met familie en vrienden tijdens de condoleance. Bij De Commanderie zijn er verschillende ruimtes waar u in besloten kring tijdens een koffietafel na kunt praten, herinneringen kunt ophalen en uw dierbare kunt herdenken. Wij begrijpen dat er veel komt kijken bij het regelen van een uitvaart en daarom nemen wij de zorg uit handen voor de condoleance.

Koffietafel Tilburg

Een prettige en persoonlijke sfeer zijn belangrijk tijdens de condoleance en daarom horen wij graag hoe u deze wilt laten verzorgen. We bekijken welke ruimte het best past bij u en uw gezelschap en welke invulling aansluit bij uw wensen. We bieden verschillende mogelijkheden: van koffie en thee met belegde broodjes tot aan een uitgebreide koffietafel. De koffietafels verzorgen wij zowel uitgeserveerd aan tafel als in buffetvorm.

 • belegde broodjes
 • koffietafel aan gedekte tafel of in buffetvorm
 • brunchbuffet
 • brabantse koffietafel
 • uitbreidingen op koffietafels

Bekijk de arrangementen voor belegde broodjes en koffietafels. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden zoals patisserie, een borrel met hapjes en een afsluiting met een diner. Dit is geheel naar uw wens in te vullen. 

Afscheidsceremonie bij De Commanderie

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de condoleance de afscheidsceremonie bij De Commanderie te organiseren. U kiest de ruimte die het best past voor een mooie afscheidsceremonie met de kist. Dit kan bijvoorbeeld in de Oranjerie waar de raampartijen voor veel lichtinval en een open sfeer zorgen. De condoleance en de koffietafel kunnen in dezelfde ruimte plaatsvinden of in een van de andere zalen bij De Commanderie in Tilburg. U kunt op deze manier alle tijd nemen om afscheid te nemen en een geheel persoonlijke invulling geven aan de ceremonie. Wij denken graag met u mee voor dat laatste moment met elkaar.

condoleance tilburg
condoleance tilburg

  Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie ontvangen

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Waarover wilt u meer informatie? *

  Uw bericht