Zin in een feestje, maar liever niet thuis? Gasterij de Commanderie in Tilburg verzorgt alle soorten feesten en partijen. Of het nu gaat om een verjaardag met 50 gasten of een bruiloft met 300 gasten, wij maken van iedere gelegenheid een moment om nooit meer te vergeten.

Dé feestlocatie voor feesten en partijen

Een intiem diner voor uw verjaardag bij de open haard in de Tuinkamer, een themafeest met dj in de Commandeur, een jubileum huwelijk met receptie en walking dinner in de Oranjerie. Dit is een greep uit de mogelijkheden voor uw feest. Met zes verschillende feestzalen is de Commanderie dé feestlocatie voor feesten en partijen. De ruimtes zijn flexibel te gebruiken. Wanneer één van de zalen niet genoeg ruimte biedt, maken we eenvoudig een combinatie van meerdere zalen. Bij mooi weer geniet u samen met uw gasten van de zon en een drankje op het privéterras bij de feestzaal terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. Onze feestlocatie is onder andere geschikt voor:

Uw feest tot in de puntjes verzorgd

Een feest organiseren kost tijd en er komt vaak toch veel bij kijken. Bij de Commanderie nemen wij deze zorg graag voor u uit handen. U zorgt dat de gasten aanwezig zijn, wij doen de rest. U geniet onbezorgd samen met uw gasten van uw feest. Met onze ruime keuken en professionele koks spelen wij in op alle culinaire wensen van onze gasten. Van borrelhapjes, barbecue, koud en warm buffet tot aan 5-gangen diner met bijpassende wijnen, niks is ons te gek. Ons team zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Bent u benieuwd naar de verschillende feestzalen en naar de mogelijkheden voor feesten? We laten u graag onze feestlocatie zien en onder het genot van een kopje koffie bespreken we uw wensen.

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie ontvangen

Uw naam *

Bedrijfsnaam (optioneel)

Uw e-mailadres *

Uw telefoonnummer *