Jubileum Receptie

Jubileum Receptie

12,5 jaar, 25 jaar of 40 jaar in dienst? Heeft u een jubilaris in het bedrijf? Dit mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Bij de Commanderie in Tilburg viert de jubilaris deze bijzondere mijlpaal met collega’s, familie en vrienden. U vult de jubileum receptie geheel naar eigen wens in.

Voor iedere jubileum receptie de perfecte feestzaal

Iedere jubileum receptie is anders. Misschien zijn er binnen het bedrijf meerdere jubilarissen en mag dit groots gevierd worden? Dit vraagt om een andere invulling dan een jubileum voor één persoon. Voor een informele borrel is het Café de ideale ruimte, voor een aangeklede receptie ontvangt u de gasten in de Tuinkamer. Is er ook een feest verbonden aan de jubileum receptie dan biedt de Commandeur ruimte aan zo’n 200 gasten.

Uw jubileum receptie geheel verzorgd

De gasten verwennen met een hapje en een drankje, hier zijn volop mogelijkheden voor. Ons team staat klaar voor u en uw gasten en laat het u aan niets ontbreken. De drank uitserveren of juist zelf halen bij de bar, het is aan u. Onze professionele koks zorgen voor de culinaire invulling en dit kan zo uitgebreid als u zelf wilt.

Mogelijkheden zijn onder andere:

  • Amuses
  • Borrelhapjes
  • Een warm en/of koud buffet
  • Walking dinner

 

Wij bekijken graag samen met u wat het beste past bij uw jubileum receptie, zodat het een onvergetelijk moment wordt.

Jubileum receptie Tilburg
Jubileum receptie Tilburg

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie ontvangen

Uw naam *

Bedrijfsnaam (optioneel)

Uw e-mailadres *

Uw telefoonnummer *

Wilt u meer informatie over andere zakelijk bijeenkomsten: