Jubileumreceptie

12,5 jaar, 25 jaar of 40 jaar in dienst? Heeft u een jubilaris in het bedrijf? Dit mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Bij De Commanderie in Tilburg viert de jubilaris deze bijzondere mijlpaal met collega’s, familie en vrienden. U vult de jubileumreceptie geheel naar eigen wens in.

Voor iedere jubileumreceptie de perfecte feestzaal

Iedere jubileumreceptie is anders. Misschien zijn er binnen het bedrijf meerdere jubilarissen en mag dit groots gevierd worden. Dit vraagt om een andere invulling dan een jubileum voor één persoon. Voor een informele borrel is het Café de ideale ruimte, voor een aangeklede receptie ontvangt u de gasten in de Tuinkamer. Is er ook een feest verbonden aan de jubileumreceptie, dan biedt de Commandeur ruimte aan zo’n 200 gasten.

Uw jubileumreceptie geheel verzorgd

De gasten verwennen met een hapje en een drankje, daar zijn volop mogelijkheden voor. Ons team staat klaar voor u en uw gasten en laat het u aan niets ontbreken. De drank uitserveren of juist zelf halen bij de bar, het is aan u. Onze professionele koks zorgen voor de culinaire invulling en dit kan zo uitgebreid als u zelf wilt.

Mogelijkheden voor een jubileumreceptie zijn onder andere:

 • amuses;
 • borrelhapjes;
 • buffet;
 • walking dinner.

Wij bekijken graag samen met u wat het best past bij uw jubileumreceptie, zodat het een onvergetelijk moment wordt.

Jubileum receptie Tilburg
Jubileum receptie Tilburg

  Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie ontvangen

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Waarover wilt u meer informatie? *

  Uw bericht