Personeelsfeest

Je personeel kijkt er al tijden naar uit: hét personeelsfeest. Wordt het een themafeest, een knalfeest met dj of een bedrijfsuitje met verschillende activiteiten? Gasterij De Commanderie in Tilburg helpt graag mee met de invulling van deze dag of avond.

 

Je bedrijfsfeest geheel in thema?  

Een personeelsfeest met een thema geeft een super sfeer aan jouw feest. Er zijn talloze mogelijkheden om voor je personeel net dat beetje extra te doen. Wij hebben een aantal feestarrangementen samengesteld die je compleet kunt bestellen, inclusief uitnodigingentraject, inrichting, aankleding, entertainment en heerlijk eten en drinken. Deze themafeesten met verrassend entertainment zorgen ervoor dat je gasten van begin tot eind geamuseerd zijn.

Een aantal voorbeeld van personeelsfeesten die wij in de afgelopen jaren hebben georganiseerd:

Culinaire wereldreis:

Maak samen met jouw personeel een culinaire wereld reis. Dit kun je doen door verschillende gebieden te creëren in jouw bedrijfspand waar je de cultuur van de wereld delen tot leven kunt laten komen. Een avond vol entertainment, een ontdekkingstocht van ’s werelds beste restaurants, muzikale hoogtepunten en beleving. Door dit thema creëer je niet alleen een leuk feest maar ook een super toffe ervaring voor jou en je personeel.

 

Bourgondisch Brabant:

Maak van jouw personeelsfeest een Brabants paradijs. Dans op de typische Brabantse hitjes van Guus Meeuwis tot aan Snollebollekes, dat wordt gegarandeerd een feest om nooit te vergeten. Samen kun je genieten van de Brabantse lekkenrijen zoals worstenbroodjes, Brabantse borrelplank met streekproducten, La Trappe en niet te vergeten Schrobbelèr.

 

Foodtruck festival:

Foodtrucks zie je steeds vaker en zijn helemaal trendy. Tover uw bedrijfsterrein om in een foodtruck festival! Het gaat bij de foodtrucks niet alleen om het eten maar ook de sfeer en de ervaring. Jouw personeel kan op deze manier tijdens het personeelsfeest op een leuke manier genieten van een hapje en een drankje.

 

Je personeelsfeest op eigen locatie vieren?

De Commanderie is gevestigd in Tilburg maar wij zijn ook te vinden voor het organiseren van totaalevenementen in Eindhoven, Den Bosch en Tilburg maar ook van Antwerpen tot Amsterdam. Een personeelsfeest kan op een externe locatie gevierd worden, maar het kan ook op jouw eigen locatie. Commanderie Events transformeert het bedrijfspand tot een ware feestlocatie en zorgt voor de totaalcatering geheel naar jouw wensen. Wij organiseren het personeelsfeest van uitnodiging tot bedankje.

Het organiseren van een personeelsfeest op eigen locatie is misschien aantrekkelijker voor je bedrijf in verband met de werkkostenregeling. 

 

Je personeelsfeest op een externe locatie organiseren?

Ook verzorgen wij personeelsfeesten in onze gasterij. Onze multifunctionele evenementenlocatie aan de rand van Tilburg leent zich hier uitstekend voor. Met 5 unieke zalen, met ieder een eigen terras, meerdere speeltuinen en onze hoogstaande keukenbrigade is alles mogelijk. Onze feestlocatie is geschikt voor personeelsfeesten tot 600 personen.

Ook in onze gasterij zorgen wij ervoor dat het personeelsfeest tot in de puntje geregeld is. Samen met ons team staan wij klaar om jouw feest vlekkeloos te verzorgen. Wij zullen je verwachtingen overtreffen en er een feest van te maken waar nog jaren over gesproken wordt.   

 

CREATING MEMORIES

 

De Commanderie, Catering, Jubileum, Personeelsfeest, feest
personeelsfeest

  Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie ontvangen

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Waarover wilt u meer informatie? *

  Uw bericht