Vergaderen

Vergaderen op een andere locatie dan het bedrijf zorgt vaak voor inspiratie en biedt andere mogelijkheden. De Commanderie in Tilburg beschikt over meerdere vergaderzalen waar met zowel kleine als grote gezelschappen vergaderd kan worden.

Nuttig én aangenaam vergaderen in Tilburg

Het nuttige met het aangename verenigen? Sluit de vergadering af met een lunch of diner of verras uw collega’s met een wijnproeverij, workshop of kookclinic. Een vergadering fris en met gevulde maag beginnen is mogelijk door voorafgaand aan de vergadering te ontbijten bij De Commanderie. Onze vergaderarrangementen bieden verschillende mogelijkheden voorafgaand aan en na een vergadering. Heeft u een ander idee of wens met betrekking tot uw vergadering, laat het ons weten. Samen met ons team staan wij in Tilburg klaar voor u en uw gezelschap.

Vergaderlocatie met technische faciliteiten

U wilt niet voor verrassingen komen te staan tijdens uw vergadering. De techniek en beschikbare materialen moeten goed zijn. Onze vergaderzalen in Tilburg beschikken over:

 • scherm;
 • beamer;
 • flip-over;
 • laptop;
 • wifi.

De Commanderie is goed bereikbaar vanaf de snelweg (A58, afslag 11) en beschikt over ruime parkeergelegenheid (gratis).

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te vergaderen bij De Commanderie in Tilburg? We laten u graag onze vergaderruimten zien en bespreken uw wensen onder het genot van een kop koffie of thee.

vergaderen Tilburg
vergaderen Tilburg

  Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie ontvangen

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Waarover wilt u meer informatie? *

  Uw bericht