Tel. 013 518 1238 [email protected]

Verjaardag

De Commanderie is uitermate geschikt als locatie voor een verjaardagsfeest en richt zich dan ook volledig op het verzorgen van besloten feesten en partijen. Vier je jouw verjaardag, bruiloft of huwelijksjubileum? De Commanderie biedt voor elke gelegenheid een gastvrij onderkomen. Door de diversiteit van de zalen is De Commanderie een feestlocatie die past bij elke gelegenheid. 

De Commanderie in Tilburg als locatie voor jouw verjaardagsfeest

Bereik je een bijzondere leeftijd die uitgebreid gevierd mag worden of pak je het liever iets kleiner en intiemer aan? Wij beschikken over zes verschillende feestzalen voor grote en kleine gezelschappen. De Commandeur is de zaal waar je met 200 gasten een geweldig feest kunt vieren en voor een kleiner gezelschap is de Oranjerie, het Café of de Tuinkamer een ideale locatie voor jouw verjaardagsfeest.

Jouw verjaardag groots of intiem vieren

Samen met jouw gasten proosten op je verjaardag, een verjaardagsdiner of een knalfeest ter ere van je verjaardag. Het is aan jou hoe je jouw verjaardag invult. Belangrijk is dat je de tijd heeft om te genieten en met al jouw gasten te feesten. Wij nemen alle zorgen uit handen. Ook de culinaire invulling verzorgen wij tot in de puntjes. Of het om borrelhapjes gaat of om een vijfgangendiner, onze koks bereiden het op professionele wijze in onze ruime keuken.

We bespreken graag jouw wensen om van je verjaardag een prachtig feest te maken op een perfecte locatie voor een verjaardagsfeest.

verjaardag Tilburg
verjaardag Tilburg

  Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie ontvangen

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Waarover wilt u meer informatie? *

  Uw bericht