Verjaardag

Verjaardag

De Commanderie is uitermate geschikt als feestlocatie en richt zich dan ook volledig op het verzorgen van besloten feesten en partijen. Viert u uw verjaardag, bruiloft of jubileum huwelijk? De Commanderie biedt voor elke gelegenheid een gastvrij onderkomen. Door de diversiteit van de zalen, is de Commanderie een feestlocatie die past bij elke gelegenheid.

Verjaardag vieren bij de Commanderie in Tilburg

Bereikt u een bijzondere leeftijd die uitgebreid gevierd mag worden of pakt u het liever iets kleiner en intiemer aan? Wij beschikken over zes verschillende feestzalen voor grote en kleine gezelschappen. De Commandeur is de zaal waar u met 200 gasten een geweldig feest kunt vieren en voor een kleiner gezelschap is de Oranjerie, het Café of de Tuinkamer een ideale ruimte.

Uw verjaardag groots of intiem vieren

Samen met uw gasten proosten op uw verjaardag, een verjaardagsdiner of een knalfeest ter ere van uw verjaardag. Het is aan u hoe u uw verjaardag invult. Belangrijk is dat u de tijd heeft om te genieten en met al uw gasten te feesten. Wij nemen alle zorgen uit handen. Ook de culinaire invulling verzorgen wij tot in de puntjes. Of het om borrelhapjes gaat of om een 5-gangendiner, onze koks bereiden het op professionele wijze in onze ruime keuken.

We bespreken graag uw wensen om van uw verjaardag een prachtig feest te maken.

verjaardag Tilburg
verjaardag Tilburg

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie ontvangen

Uw naam *

Bedrijfsnaam (optioneel)

Uw e-mailadres *

Uw telefoonnummer *