Tel. 013 518 1238 [email protected]

Wie we zijn

De Commanderie, onder leiding van Sjef en Noor van Roessel, bestaat uit een vast team van gedreven, ervaren horecaprofessionals. Gezamenlijk draaien wij nergens onze hand voor om. Sterker nog: hoe groter de uitdaging is, hoe leuker we het vinden. Als een geoliede machine stropen we onze mouwen op en zetten we de schouders eronder. Thuis, in onze Gasterij en op locatie. Keer op keer maken we samen het verschil. Niet per se door het compleet anders te doen, maar door nét wat meer te bieden dan de gast aan de voorkant verwacht. We kennen elkaar en onze opdrachtgevers door en door en zijn daardoor als geen ander op elkaar ingespeeld. Samen gaan we altijd voor de tien. Met uitstekende service, een goede prijs-kwaliteitverhouding en de juiste hoeveelheid eten en drinken zorgen wij ervoor dat het eenieder aan niets ontbreekt. De verwachtingen van gasten overtreffen is bij De Commanderie geen streven maar een garantie. 

De Commanderie levert de beste kwaliteit met dagverse streekproducten 

Sjef en Noor vormen samen een gouden duo. Met ieder hun eigen expertise vullen ze elkaar perfect aan. Vanuit zijn ervaring in de technische branche is Sjef de man van de techniek, uitstraling en logistiek. Voeg daar zijn boeren achtergrond en opleiding tot professioneel banketbakker aan toe en je begrijpt waarom hij ook verantwoordelijk is voor het eten en drinken. Met dagverse streekproducten uit ons eigen Brabant draagt Sjef bij De Commanderie zorg voor de beste kwaliteit.

Het allerhoogste niveau nastreven

Noor is gastvrouw ten top. Na het afronden van de studie International Business aan de Universiteit van Tilburg koos ze bewust voor het horecavak. Gasten blij maken en in de watten leggen, dáár krijgt ze energie van. Net als van het aansturen van het team van De Commanderie om het allerhoogste niveau na te streven.

  Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie ontvangen

  Uw naam *

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Waarover wilt u meer informatie? *

  Uw bericht

  Wie we zijn