Tel. 013 518 1238 [email protected]

Zakelijke evenementen na corona

Wil je zeker zijn van jouw zakelijke evenement in 2021? De coronacrisis zorgde er in 2020 voor dat vele zakelijke evenementen zijn afgelast. Gelukkig is de verwachting dat we in het najaar van 2021 weer volop (zakelijke) evenementen mogen gaan organiseren. Wil jij niet aan het kortste eind trekken? Wij staan te trappelen om weer aan de slag te gaan en te kijken welke mogelijkheden er zijn voor jouw evenement in 2021. Neem hier vrijblijvend contact met ons op!

Het leven na corona: Boek nu zonder risico je zakelijke event!

Bedrijfsborrels, jubileumrecepties en personeelsfeesten; in het najaar van 2021 kan én mag het weer. Althans dat is de verwachting. Natuurlijk begrijpen wij dat je de risico’s zo laag mogelijk wil houden, vandaar dat het mogelijk is om bij De Commanderie jouw zakelijke event vooruit te plannen zonder risico’s.

Met onze coronaclausule kun je jouw event vanwege overheidsmaatregelen altijd kosteloos annuleren of verzetten. Hierdoor loop je weinig risico en kun je toch al op tijd alles geregeld hebben.

Ben de verwachte drukte voor

Door nu al met ons te kijken naar jouw wensen en de mogelijkheden, blijf je de verwachte drukte in het najaar voor. Zo denken wij nu al graag mee over de locatie, de catering en het entertainment van uw evenement. Punten waar jouw personeel veel waarde aan hecht en waar met zorg en kennis naar gekeken moet worden.

Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact op, of bel naar 013 – 518 12 38. Wij staan je graag te woord en kijken er naar uit om de verwachtingen van jouw personeel te mogen overtreffen!

Veiligheid

Het coronavirus heeft ons aan het denken gezet. Hoe kunnen we evenementen veilig plaats kunnen laten vinden? Samen met ons team zijn er van overtuigd dat wij jouw evenementen veilig kunnen organiseren en uitvoeren. Veiligheid staat immers voorop. Wij nemen daarom ook alle maatregelen van het RIVM in acht. Wij bekijken deze maatregelen aandachtig en implementeren deze in onze zaal of bij jou op locatie, zodat we herinneringen kunnen creëren op een verantwoorde manier.

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden. Neem dan contact op. 

Zeker zijn van jouw zakelijke evenement in het nieuwe jaar?