5 toffe ideeën voor het organiseren van een jubileumfeest.

Home / Nieuws / 5 toffe ideeën voor het organiseren van een jubileumfeest.

De Commanderie, Catering, Jubileum, Personeelsfeest, feestHet organiseren van een jubileumfeest is nog niet zo eenvoudig. Hoe organiseer je een succesvol jubileumfeest? Welk jubileum heb je te vieren?  Vier je het jubileumfeest op jouw eigen locatie? Wil je het toegankelijk houden of ga je voor echte luxe? Om je inspiratie te geven worden hieronder 10 toffe ideeën gegeven voor het organiseren van een jubileumfeest.

Toegankelijke jubileumfeesten

Een toegankelijk jubileumfeest organiseren is lastig, er zijn veel leuke opties. Bij een jubileum ligt de grootte van het feest vaak aan het soort jubileum. Voor kleinere jubileums kun je een teambuildingsactiviteit gaan ondernemen, een reis maken met het personeel, een heerlijk diner organiseren of een feest geven. Hier zetten wij de meest succesvolle opties voor je op een rij.

Dineren met je collega’s

Ga met je collega’s dineren in het bedrijfspand of op een externe evenementen locatie. Een hip maar chique diner is helemaal trending. Bij een diner kunt u ook een thema toevoegen . Denk aan thema’s als een vleugje Venetië, een Spaanse tapas avond, een Sushi night of een Indian summer evening. Je kunt het diner helemaal aankleden naar uw wens.

Dinnershow

Lekker eten met je personeel is leuk maar met een show element tijdens het diner wordt het al een stuk origineler. Je kunt het zo gek maken als je wilt, een goochelaar, een live piano concert, een zangeres, een dansshow en nog veel meer opties. Hierdoor geef je het diner een extra toegevoegde waarde en creëer je een ervaring waar uw personeel nog lang aan terug zal denken.

Themafeestavond

Om jouw jubileum te vieren, kun je een feestavond organiseren. Dit is leuk voor zowel op jouw eigen locatie als op een externe locatie. Hier kun je eventueel een leuk thema aan verbinden. Je kunt alles in stijl van het thema aankleden, zowel de hapjes en drankjes en de muziek. . Mocht je hier nu inspiratie over willen, bekijk dan ook onze blog “9 originele thema’s voor een personeelsfeest”.

 

Groots uitpakken

Feestavond

Een groot feest geven is een perfecte manier om een jubilea te vieren. Tover jouw locatie om tot een echte feest locatie met alles er op en er aan. Je kunt een er een heel thema aan vast hangen. Je kunt ook alles aankleden in de kleuren van het bedrijfslogo. Maak er te gek feest van met entertainment, zoals bijvoorbeeld een live band. Mocht je inspiratie willen op het gebied van entertainment, bekijk dan ook onze blog “Entertainment op je bedrijfsfeest? Bekijk de meest originele en succesvolle opties.”

Festival

Maak jouw jubileumfeest niet zomaar een feest, maak er een festival van. Een hip thema dat echt van deze tijd is! Zo kun je bijvoorbeeld 3 festivals onder 1 dak creëren! Een Dance  festival, een festival van het Levenslied en een Foodtruckfestival. Creëer het festival gevoel door decoratie, entertainment en festival tenten die gebruikt worden als bar, wat wil je nog meer? Tijdens het festival kun je natuurlijk een woordje doen en terug blikken naar de afgelopen jaren en de groei van uw bedrijf.

Mocht je nu meer willen weten over de bijeenkomsten die wij hebben georganiseerd, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op