Events

EVENTS

Als full service evenementenbureau denken we mee, regelen en ontzorgen we met passie en plezier.

Een event maakt impact in dienst van je doel en zorgt voor een blijvende herinnering. Wij hebben de ideeën, de mensen en de middelen om die herinnering te maken. Samen met jou.  

Totaalorganisator

Ons recept voor een geslaagd evenement is eigenlijk heel simpel: veel beloven en nog meer doen.

De juiste professionals, culinaire catering, alle mogelijke materialen, de middelen om alles te vervoeren én een eigen locatie. Zij vormen de basis. Maar het echte verschil zit in onze drive: wij willen verwachtingen overtreffen. Of je nou een ambitieus of intiem event wilt, wij regelen het van A tot Z. Jij focust op je gasten en het doel. Samen maken we blijvende herinneringen.

Met het vaste team aan event professionals zijn we in staat om alle zorg en al het werk uit handen te nemen. We maken een passende vertaling van je doelstellingen met creativiteit en kennis van de noviteiten in communicatie, techniek, artiesten en entertainment. Lees meer

Zakelijke evenementen

Wat de aanleiding ook is: wij maken er een evenement van waar nog lang over gesproken wordt. Van een casual bedrijfsborrel tot een personeelsfeest dat nog maandenlang een glimlach op het gezicht van je medewerkers tovert: jij geeft je wensen aan en wij maken ze waarheid. Daarbij is geen thema of locatie ons te gek. Daag ons uit en laat je aangenaam verrassen door het resultaat.

Particuliere evenementen

De momenten in je leven die ertoe doen, worden extra bijzonder met ons naast je. Wij begrijpen hoe belangrijk ze voor je zijn en daarom geven we jouw bruiloft, feest of ander groot event iets extra’s. Vier het bij ons, bij jou of op een bijzondere locatie. Jij deelt je wensen, wij geven je alle mogelijkheden en … de belofte dat het meer dan bijzonder wordt.

Samen herinneringen maken?

Neem contact op

Of laat je inspireren…

Een greep uit onze diensten

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op