Verjaardag

Home / Events / Verjaardag

Wat is er intiemer en fijner dan jouw feest thuis te vieren? Het is nog fijner als je dit onbekommerd en zonder zorgen kunt doen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een jubileumfeest of tuinfeest, Commanderie Events zorgt voor totale ontzorging tijdens jouw verjaardagsfeest.

Samen met jouw gasten proosten op je verjaardag, een verjaardags-diner of een knalfeest ter ere van je verjaardag. Het is aan jou hoe je jouw verjaardag invult. Belangrijk is dat je de tijd heeft om te genieten en met al jouw gasten te feesten. Wij nemen alle zorgen uit handen. Ook de culinaire invulling verzorgen wij tot in de puntjes. Of het om borrelhapjes gaat of om een vijfgangendiner, onze koks bereiden het op professionele wijze in onze ruime keuken.

Totaalcatering

De tuin bij jouw huis als perfecte feestlocatie. De gasten arriveren hier en gaan de pagodetent in. Ze nemen plaats aan de hoge, houten tafels terwijl de kok de BBQ aan het gereed maken is. De DJ laat niemand stil zitten en de glazen zijn continu gevuld. Dit is slechts één van de mogelijke invullingen voor een feest aan huis. Wij denken van begin tot het eind met je mee om jou en jouw gasten een knalfeest te bezorgen. Bij ons houdt totaalcatering aan huis in dat je één aanspreekpunt hebt voor jouw gehele feest.

Alles op maat voor jouw feest

Ieder feest is anders en daarom willen we graag al je wensen weten. Samen bekijken we de mogelijkheden, zodat we een offerte op maat kunnen maken. Wanneer nodig laten we aan de hand van een 3D tekening zien hoe de tent met inrichting en aankleding op jouw gekozen locatie eruit komt te zien. Commanderie Events zorgt dat jouw verjaardag een echt knalfeest wordt.

De Commanderie in Tilburg als locatie voor jouw verjaardagsfeest

Bereik je een bijzondere leeftijd die uitgebreid gevierd mag worden of pak je het liever iets kleiner en intiemer aan? Wij beschikken over zes verschillende feestzalen voor grote en kleine gezelschappen. De Commandeur is de zaal waar je met 200 gasten een geweldig feest kunt vieren en voor een kleiner gezelschap is de Oranjerie, het Café of de Tuinkamer een ideale locatie voor jouw verjaardagsfeest.

We bespreken graag jouw wensen om van je verjaardag een prachtig feest te maken op een perfecte locatie voor een verjaardagsfeest. Wil je graag meer informatie? Neem dan hier contact op!

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op