Catering

CATERING

Met dagverse streekproducten uit ons eigen Brabant dragen wij zorg voor de beste kwaliteit en een goed gevoel.

Samen gaan we voor een tien

De bevlogen culinaire brigade zorgt voor catering creaties voor elke doelgroep op een eigentijdse wijze gepresenteerd in de juiste hoeveelheid. Rechtstreeks van de boerderij en vers bereid.

Wij draaien samen nergens onze hand voor om. Sterker nog: hoe groter de uitdaging is, hoe leuker we het vinden. Als een geoliede machine stropen we onze mouwen op en zetten we de schouders eronder. Thuis, in onze Gasterij en op locatie.

Keer op keer maken we samen het verschil. Niet per se door het compleet anders te doen, maar door nét wat meer te bieden dan jou en jouw gasten aan de voorkant verwachten. Met uitstekende service, een goede prijs-kwaliteitverhouding en de juiste hoeveelheid eten en drinken zorgen wij ervoor dat het eenieder aan niets ontbreekt. De verwachtingen van gasten overtreffen is bij Commanderie geen streven maar een garantie.

Ouderwets goed in een jasje van nu

Als cateraar uit Tilburg hebben wij al op heel veel locaties in Nederland, België en Luxemburg de catering verzorgd. Ouderwets goed in een jasje van nu, dát is het fundament waarop wij dag in dag uit verder bouwen. De catering laten verzorgen door Commanderie Catering is weten dat het goedkomt! Vanuit het gedachtegoed dat een feest, evenement of jubileum een beleving moet zijn om nooit meer te vergeten, stellen wij alles in het werk om er een onvergetelijke dag van te maken.

 

Jij roept, wij organiseren

Wij leveren catering aan huis of op locatie als een totaalplaatje. Dit begint al bij het kennismakingsgesprek. Op de locatie bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. We denken mee en nemen indien gewenst naast de culinaire invulling ook de tenten, aankleding en inrichting mee. Onze catering verzorgen we altijd inclusief dranken en de personele invulling zodat we echt de verwachtingen van de gasten kunnen overtreffen.

 

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op