Commanderie op locatie

Events op locatie

Een verjaardag in de tuin met stretchtenten, een diner aan huis met wijnproeverij of een borrel met live cooking. Commanderie Events verzorgt de totaalcatering voor iedere gelegenheid op een door jouw uitgekozen locatie of in de Gasterij.

In een continu veranderende wereld waarin trends en ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen, houden we bij de Commanderie vast aan onze kernwaarden. Kwaliteit, persoonlijkheid, klantgerichtheid, pure producten, eerlijkheid en betrouwbaarheid is waar we voor staan. Gasten blij maken en de verwachting van onze opdrachtgevers overtreffen is waar we voor gaan.

Vanuit onze jarenlange ervaring organiseren we totaalevenementen. Ons uitgebreide assortiment aan materialen, meubilair en eigen vervoer stellen ons in staat om als totaalleverancier alle zorg en al het werk uit handen te nemen. We verzorgen diverse events zoals bruiloften, verjaardagen, bijeenkomsten en condoleances. Vanwege de toewijding en het enthousiasme van ons personeel zijn de contacten altijd warm. Jij roept, de Commanderie organiseert. En hoe! Wij maken er een event van waar nog lag over gesproken zal worden. Lees meer

Dankzij ons uitgebreide assortiment en eigen vervoer zijn wij in staat om op iedere locatie jouw event te organiseren.

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op