De Serre

De Serre

Organiseer je een personeelsfeest, familiedag of borrel en geef je graag de zorg hiervoor zoveel mogelijk uit handen? Bij gasterij De Commanderie in Tilburg kun je zes zalen huren waarbij je zelf kiest voor de invulling van jouw feest of bijeenkomst. 

Trouwen in de Serre

Veel licht en een intieme sfeer kenmerken de Serre. Deze zaal is uitstekend geschikt voor een jubileumhuwelijk, een verjaardag of om te trouwen. De Commanderie is een officiële trouwlocatie van de gemeente Tilburg. De huwelijksceremonie kan plaatsvinden in de Serre of op het bijbehorende privéterras. De openslaande deuren zorgen ervoor dat de zaal en het terras één ruimte vormen. De kinderen steken het terrein over om zich te vermaken in de speeltuin

Zalen en met elkaar combineren

De zalen van de Commanderie in Tilburg hebben ieder hun eigen sfeer en mogelijkheden. De Serre beschikt over:

  • Eigen entree
  • Privéterras
  • Garderobe
  • Eigen sanitaire voorzieningen
  • Ruime parkeergelegenheid

Ben je met een groter gezelschap dan waar de Serre geschikt voor is, dan is het mogelijk om het Café of de Tuinkamer erbij te betrekken. Niks is ons te gek en ook alle zalen met elkaar combineren behoort daarom tot de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw gelegenheid? We laten je graag onze zalen zien en bekijken samen wat het best past bij jouw feest. 

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op