Tel. 013 518 1238 [email protected]

Over ons

Wie we zijn

De Commanderie is een full service evenementenbureau en organiseert zowel zakelijke als particuliere events, of het gaat om een jubileumfeest, personeelsfeest, bedrijfsevenementen of trouwerijen. We stellen alles in het werk om gasten blij te maken en de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen. Vanuit onze jarenlange ervaring met het organiseren van totaalevenementen is echt niets ons te gek. Wij organiseren jouw event op maat, van het concept, draaiboek en de communicatie tot de volledige productie met aankleding, personeel en de culinaire invulling.

De Commanderie, onder leiding van Sjef en Noor van Roessel, bestaat uit een vast team van gedreven, ervaren horecaprofessionals. Sjef en Noor vormen samen een gouden duo. Met ieder hun eigen expertise vullen ze elkaar perfect aan. Vanuit zijn ervaring in de technische branche is Sjef de man van de techniek, uitstraling en logistiek. Voeg daar zijn boeren achtergrond en opleiding tot professioneel banketbakker aan toe en je begrijpt waarom hij ook verantwoordelijk is voor het eten en drinken. Met dagverse streekproducten uit ons eigen Brabant draagt Sjef bij De Commanderie zorg voor de beste kwaliteit. Noor is gastvrouw ten top. Na het afronden van de studie International Business aan de Universiteit van Tilburg koos ze bewust voor het horecavak. Gasten blij maken en in de watten leggen, dáár krijgt ze energie van. Net als van het aansturen van het team van De Commanderie om het allerhoogste niveau na te streven.

Gezamenlijk draaien wij nergens onze hand voor om. Sterker nog: hoe groter de uitdaging is, hoe leuker we het vinden. Als een geoliede machine stropen we onze mouwen op en zetten we de schouders eronder. Thuis, in onze Gasterij en op locatie. Keer op keer maken we samen het verschil. Niet per se door het compleet anders te doen, maar door nét wat meer te bieden dan de gast aan de voorkant verwacht.

Ons uitgebreide assortiment aan materialen, meubilair en eigen vervoer stellen ons in staat om als totaalleverancier alle zorg en al het werk uit handen te nemen. Dit doen we dan ook geregeld. We verzorgen diverse events zoals bedrijfsevenementen, bruiloften, verjaardagen, bijeenkomsten, condoleances en nog veel meer. Met uitstekende service, een goede prijs-kwaliteitverhouding en de juiste hoeveelheid eten en drinken zorgen wij ervoor dat het eenieder aan niets ontbreekt. De verwachtingen van gasten overtreffen is bij De Commanderie geen streven maar een garantie.

 

Waarom we doen wat we doen

In een continu veranderende wereld waarin trends en ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen, houden we bij De Commanderie vast aan onze kernwaarden. Kwaliteit, persoonlijkheid, klantgerichtheid, pure producten, eerlijkheid en betrouwbaarheid is waar we voor staan. Gasten blij maken en de verwachting van onze opdrachtgevers overtreffen is waar we voor gaan.

Nieuwsgierig? We nodigen je graag uit voor een afspraak onder het genot van een kopje koffie om jouw wensen voor jouw bijeenkomst te bespreken.

Tot ziens!
Sjef & Noor van Roessel & team

de commanderie, catering, evenementenbureau tilburg, feest op locatie, decoratie huren
De Commanderie, Catering, Jubileum, Personeelsfeest, feest
Over ons