Over ons

OVER ONS

Wij maken herinneringen

Creating Memories

Als full service evenementenbureau met catering en locaties denken we mee, regelen en ontzorgen we met passie en plezier. Op elke locatie voor zowel zakelijke als particuliere events. De bevlogen culinaire brigade werkt met dagverse streekproducten uit ons eigen Brabant. We creëren hiermee de mooiste herinneringen voor al onze gasten. En daar doen we het voor!

Vanaf 1906

Het verhaal van De Commanderie begint in 1906 met de allereerste speeltuin van Tilburg. In de decennia die volgden bouwde De Commanderie zichzelf steeds verder uit tot het full service evenementenbureau met eigen catering en locaties dat het nu is.

Het vaste team zorgt voor een geoliede machine

Commanderie, vanaf 2007 onder leiding van Sjef en Noor van Roessel, bestaat uit een vast team van gedreven, ervaren horecaprofessionals. Met 10 eigen koks, 75 vaste medewerkers, vele faciliteiten en ruim 10.000 geslaagde evenementen verzorgen we voor jou een evenement waarover nog lang gesproken zal worden.

Gezamenlijk draaien wij nergens onze hand voor om. Sterker nog: hoe groter de uitdaging is, hoe leuker we het vinden. Als een geoliede machine stropen we onze mouwen op en zetten we de schouders eronder. Thuis, in onze gasterij en op locatie.

De verwachtingen overtreffen is geen streven maar een garantie!

Keer op keer maken we samen het verschil. Niet per se door het compleet anders te doen, maar door nét wat meer te bieden dan de gast aan de voorkant verwacht. We kennen elkaar en onze opdrachtgevers door en door en zijn daardoor als geen ander op elkaar ingespeeld. Samen gaan we altijd voor de tien. Met uitstekende service, een goede prijs-kwaliteitverhouding en de juiste hoeveelheid eten en drinken zorgen wij ervoor dat het eenieder aan niets ontbreekt. De verwachtingen van gasten overtreffen is bij De Commanderie geen streven maar een garantie.

Lees de enthousiaste reviews van onze gasten op Google

 

 

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op