Over ons

Over ons

Gasterij de Commanderie is gevestigd op de grens van Tilburg , Riel en Goirle. De Commanderie is een gelegenheid die helemaal ingericht is op feesten, recepties, product presentaties en overige besloten bijeenkomsten.
De Commanderie ontvangt zowel particuliere als zakelijke gasten voor zeer uiteenlopende bijeenkomsten en heeft hiervoor zes zalen in diverse maten en sferen ter beschikking.

De tuinkamer is geschikt voor een mooi diner bij de openhaard of een zakelijke vergadering. In de serre kunt u uw gasten ontvangen voor een receptie. In de bar waant u zich in een gezellig oud bruin café, de plek voor een verjaardag. De commandeur is een geweldige ruimte met vele mogelijkheden, maar bij uitstek geschikt voor uw knalfeest. De nieuwste aanwinst, de Oranjerie, is een open ruimte, er komt veel daglicht binnen en de ruimte beschikt over een open keuken. De koks bereiden uw (walking) diner door middel van “live cooking”.

De totale locatie is tevens geschikt voor zakelijke product presentaties.

De unieke punten van onze locatie zijn de speeltuin, ruime parkeergelegenheid (gratis) en de diverse privé terrassen.
Trouwen, een verjaardag, jubileum bruiloft, dineren, vergaderen, Gasterij de Commanderie biedt voor al deze gelegenheden de perfecte locatie!

Het enthousiaste team van de Commanderie laat het hun gasten met veel toewijding en vooral flexibiliteit aan niets ontbreken.

De Commanderie heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in totaal catering. Een bruiloft in de tuin tot jubileum van een bedrijf, de Commanderie zorgt ervoor dat de catering volledig verzorgd wordt.
Indien van toepassing is dat het plaatsen van een tent, de inrichting en aankleding en live cooking zijn uiteraard alle ingrediënten die de perfecte service moeten waarborgen.

Nieuwsgierig? We nodigen u graag uit voor een afspraak onder het genot van een kopje koffie om uw wensen voor uw bijeenkomst te bespreken.

Tot ziens!

Sjef & Noor van Roessel & team