Personeelsfeest

Home / Events / Personeelsfeest

Personeelsfeest organiseren

Je personeel kijkt er al tijden naar uit: hét personeelsfeest. Wordt het een themafeest, een knalfeest met dj of een bedrijfsuitje met verschillende activiteiten? Commanderie in Tilburg helpt graag mee met de invulling van deze dag of avond.

Je personeelsfeest op eigen locatie vieren?

Commanderie heeft een vaste locatie in Tilburg maar organiseert ook totaalevenementen in Eindhoven, Den Bosch, Breda en van Antwerpen tot Amsterdam. Een personeelsfeest kan op een externe locatie gevierd worden, maar het kan ook op jouw eigen locatie. Commanderie Events transformeert het bedrijfspand tot een ware feestlocatie en zorgt voor de totaalcatering geheel naar jouw wensen. Wij organiseren het personeelsfeest van uitnodiging tot bedankje.

Het organiseren van een personeelsfeest op eigen locatie is misschien aantrekkelijker voor je bedrijf in verband met de werkkostenregeling.

Je personeelsfeest op een externe locatie organiseren?

Ook verzorgen wij personeelsfeesten in onze thuisbasis, de gasterij. Onze multifunctionele evenementenlocatie aan de rand van Tilburg leent zich hier uitstekend voor. Met 5 unieke zalen, met ieder een eigen terras, meerdere speeltuinen en onze hoogstaande keukenbrigade is alles mogelijk. Onze feestlocatie is geschikt voor personeelsfeesten tot 600 personen.

Ook in onze gasterij zorgen wij ervoor dat het personeelsfeest tot in de puntje geregeld is. Samen met ons team staan wij klaar om jouw feest vlekkeloos te verzorgen. Wij zullen je verwachtingen overtreffen en er een feest van te maken waar nog jaren over gesproken wordt.

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op