The Boss BBQ

Home / Events / The Boss BBQ

Als full service evenementenbureau organiseren wij zowel zakelijke als particuliere events. Thuis, bij de Commanderie en op locatie. Met dagverse streekproducten uit ons eigen Brabant dragen wij zorg voor de beste kwaliteit. Ons uitgebreide assortiment aan materialen, meubilair en het vaste team aan event professionals stellen ons in staat om als totaalleverancier alle zorg en al het werk uit handen te nemen. De verwachtingen van gasten overtreffen is bij Commanderie Events geen streven maar een garantie!

Om alle werknemers op gepaste wijze te bedanken, hebben we het volgende bedacht:

The Boss BBQ!

Jawel, we zien weer licht aan het einde van de lange Corona tunnel! Langzaam aan gaat de wereld weer open. Dat is heel mooi, want wat een gekke tijd hebben we met z’n allen achter de rug. Jij als “Boss” zeker, maar jouw werknemers hebben ook hun flexibele kant laten zien. Of het nu thuis werken was, of juist heel veel overwerken om alle orders de deur uit te krijgen, niks was jouw werknemers te veel! Daarbij komt dat we de laatste jaren maar weinig personeelsfeestjes hebben gevierd, overmacht, maar toch wel een gemis voor het teamgevoel van jouw bedrijf.
Het is tijd om de medewerkers te belonen voor hun inzet en samen met hen even te ontspannen. Graag willen wij meer vertellen over het event-concept wat perfect in deze periode past.

Wat zit er in het concept inbegrepen?

✅ Passende grillschorten en bbq gerei voor de grillmasters (directie)
✅ Culinaire brigade en bediening
✅ Greeneggs en andere imposante barbecues
✅ Heerlijk eten en drinken
✅ Muziek en entertainment (optioneel)
✅ Locatie voorzieningen zoals tenten, verlichting, toiletten, water en stroom (optioneel)
✅ Bar, inrichting en decoratie
✅ Aftermovie of fotograaf (optioneel)
✅ Organisatie, vergunning en veiligheid
✅ Betere teamspirit en betere toegankelijkheid van de directie
✅ Gegarandeerd trotse en gemotiveerde medewerkers
✅ Herinneringen voor het leven; we “create memories”

De directie gaat zelf grillen

Ja, je leest het goed. Alle medewerkers worden door de “Boss” (met hulp van ons) in het zonnetje gezet.
Onze culinaire brigade zorgt dat de directie de heerlijkste gerechten bereid. Het zal de medewerkers aan niets ontbreken.

Waarom?

Waarom gaat de directie zelf grillen? Directie laat hiermee zien dat ze de inzet van de medewerkers waarderen door hen deze dag in de watten te leggen en het neemt drempels weg tussen directie en medewerkers. En dat op een verantwoorde en toegankelijke manier. Zie je het al voor je?

Hoe?

Samen bepalen we het doel van het event en wie er uitgenodigd wordt. Dan kijken we op welk moment het event plaats gaat vinden. Dat kan op één dag maar natuurlijk ook op meerdere dagen. Daarna kijken we welke locatie het meest geschikt is. Uw eigen bedrijfslocatie, bij de Commanderie of op een andere event locatie? Daarna treffen we de voorbereidingen en zorgen we dat de locatie passend bij uw bedrijf is ingericht. We ontzorgen op de dag zelf, zodat alle gasten onbezorgd genieten en met een voldaan gevoel huiswaarts keren.

Ben jij nu benieuwd naar de mogelijkheden? Wij maken graag een sfeerimpressie op maat voor jouw bedrijf en doelgroep.

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op