Totaalorganisatie

Home / Events / Totaalorganisatie

Commanderie, onder leiding van Sjef en Noor van Roessel, bestaat uit een vast team van gedreven, ervaren horecaprofessionals. Gezamenlijk draaien wij nergens onze hand voor om. Sterker nog: hoe groter de uitdaging is, hoe leuker we het vinden. Als een geoliede machine stropen we onze mouwen op en zetten we de schouders eronder. Thuis, in onze Gasterij en op locatie. Keer op keer maken we samen het verschil. Niet per se door het compleet anders te doen, maar door nét wat meer te bieden dan de gast aan de voorkant verwacht. We kennen elkaar en onze opdrachtgevers door en door en zijn daardoor als geen ander op elkaar ingespeeld. Samen gaan we altijd voor de tien. Met uitstekende service, een goede prijs-kwaliteitverhouding en de juiste hoeveelheid eten en drinken zorgen wij ervoor dat het eenieder aan niets ontbreekt. De verwachtingen van gasten overtreffen is bij De Commanderie geen streven maar een garantie. 

Totaal evenementen

Commanderie is een full service evenementenbureau met de missie: het creëren van onvergetelijke momenten. We stellen alles in het werk om gasten blij te maken en de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen. Of het nu gaat om een bedrijfsborrel, een jubileumfeest of een personeelsfeest, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Vanuit onze jarenlange ervaring organiseren we totaalevenementen. Ons uitgebreide assortiment aan materialen, meubilair en eigen vervoer stellen ons in staat om als totaalleverancier alle zorg en al het werk uit handen te nemen. Van het concept, draaiboek en de communicatie tot de volledige productie met aankleding, personeel en de culinaire invulling. Jij roept, Commanderie organiseert!

Ben je benieuwd hoe we te werk gaan voor, tijdens en na het evenement? Bekijk dan hieronder het filmpje.

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op