Bedrijfsborrel

Home / Events / Bedrijfsborrel

Organiseert je bedrijf een bedrijfsborrel vanwege een speciale gelegenheid of gewoon elke laatste vrijdag van de maand? De Commanderie in Tilburg speelt graag in op de wensen van jouw bedrijf voor deze bedrijfsborrel.

De culinaire en muzikale invulling van jouw bedrijfsborrel

Speciale gelegenheden vragen om een andere invulling dan een borrel die maandelijks plaatsvindt. De borrel kan onder andere op de volgende manieren culinair worden aangekleed:

  • borrelhapjes;
  • walking dinner;
  • buffet;
  • amuses.

Op het gebied van muziek regelen wij een dj of artiest die de borrel nog meer sfeer geeft. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden die passen bij jouw bedrijf. Voor De Commanderie is niks te gek en wij denken graag met je mee over jouw bedrijfsborrel.

Een passende zaal voor jouw bedrijfsborrel in Tilburg

Met zes verschillende ruimtes is er altijd een zaal die geschikt is voor de bedrijfsborrel van jouw bedrijf. Het Café met bruin café-uitstraling zorgt voor een informele en intieme sfeer, de Tuinkamer heeft een privéterras waardoor de borrel ook buiten kan plaatsvinden en in het Chalet tap je zelf de biertjes. Kom gerust een kijkje nemen bij De Commanderie en de opties bespreken voor jouw bedrijfsborrel in Tilburg.

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op