Worldtour Festival

Home / Events / Worldtour Festival

Hét concept voor een compleet personeelsfeest. 

Maatwerk

Wil jij ook jouw medewerkers bedanken voor hun inzet en de behaalde successen vieren? Met dit concept nemen we alle zorgen uit handen. Tijdens dit personeelsfeest ontmoet je je collega’s en  ga je samen verschillende sferen van landen beleven. Het personeelsfeest kan georganiseerd worden bij De Commanderie, bij jouw bedrijf of een andere locatie. Commanderie Events neemt alle zorgen uit handen en organiseert het event geheel naar jouw wensen. Elk bedrijf is verschillend, heeft verschillende uitgangspunten en wensen. Vandaar dat we de verschillende “bestemmingen” met bijbehorend entertainment, culinaire invulling en decor afstemmen, zodat het perfect aansluit bij het bedrijf en zijn medewerkers.

Wat beleven je medewerkers tijdens Worldtour festival?

Jouw gasten ontvangen een uitnodiging in de vorm van een boarding pass. Op de dag zelf worden ze ontvangen in de thuisbasis met Nederlands thema. Een welkomstcocktail op basis van oranjebitter wordt door onze stewards en stewardessen aangereikt. De spanning stijgt als de openingsshow begint. Na het welkomstwoord gaan de gasten samen starten met de ontdekkingsreis.

Relaxen op Honolulu

Ontdek de mooiste plekjes op aarde, zoals Honolulu. Op dit tropisch paradijs hangt een fijne relaxte sfeer. Doe een Hawaï krans om je nek, trek teenslippers aan en voel het zandstrand tussen je tenen. Een niet van echt te onderscheiden Jack Johnson speelt gitaar op het strand. Zing mee met kampvuur en surfliedjes. De cocktailshakers shaken tropische dranken en de lokale culinaire brigade bereid heerlijke visgerechten van de grill en serveert Street food vanuit gedecoreerde kramen en trucks.

Sushi eten in Japan

Reis ook naar Japan. Wat een mooi contrast! Bij de entree zie je de gouden accenten en herken je het Japanse schrift al. Leer samen met je collega’s hoe je traditionele sushi maakt van een Japanse sushi chef. Een beleving om nooit te vergeten! En de reis gaat verder;

Clubbing in Ibiza

Ga door naar Ibiza waar de DJ al heerlijke plaatjes aan het draaien is. Een gave lichtshow te zien en als de beat dropt worden de confettikanonnen afgeschoten. Er zullen Spaanse borrelplanken op de tafel staan met onder andere een heerlijke fuet, diverse kazen, olijven en notengarnituur. De fotograaf zorgt er voor dat alles wordt vastgelegd, zodat je later terug kunt kijken op een geweldig feest.

Thuisbasis

Bezoek de mooiste plekken op aarde maar vergeet niet af en toe terug te gaan naar de thuisbasis; Nederland. Hier komen alle collega’s op het einde van het feest weer samen voor de finale. Een bekende Nederlandse artiest zal hier optreden en het feest op een knallende manier afsluiten. Iedereen keert vol nieuwe herinneringen huiswaarts. De gasten ontvangen later een mooi sfeerverslag met prachtige foto’s. Zo komt de feestvreugde van het Worldtour festival weer tot leven en voelen de medewerkers zich nog meer gewaardeerd.

6 redenen waarom Worldtour Festival geschikt is voor jouw personeelsfeest;

✅ Gegarandeerd trotse en gemotiveerde medewerkers.

✅ Voor ieder wat wils.

✅ Bestemmingen en inhoud op maat aan te passen voor de perfecte match.

✅ Vanaf 100 gasten mogelijk

✅ Op vele locaties mogelijk. Wellicht ook op jouw eigen locatie.

✅ Één contactpersoon en organisatie door Commanderie.

✅ Ook als dinnershow met 100% zitgelegenheid te boeken bij eventuele beperkende Corona maatregelen.

Waar?

Bij jouw bedrijf, bij De Commanderie of een andere evenementenlocatie. Als je de ruimte en mogelijkheden hebt om een personeelsevenement bij jouw eigen bedrijf te organiseren, zorgt dat voor een nog grotere trots en waardering. Ons uitgebreide assortiment aan materialen, meubilair en eigen vervoer stellen ons in staat om als totaalleverancier alle zorg en al het werk uit handen te nemen.

Bij de Commanderie in Tilburg zijn vele verschillende zalen welke we zullen gebruiken voor een optimale beleving. Zo kun je kiezen uit een selectie van sferen. Daarnaast hebben we mogelijkheden bij vele andere evenementenlocaties. We adviseren graag wat voor jou de beste keuze is!

Wie?

Commanderie Events is een full service evenementenbureau en organiseert zowel zakelijke als particuliere events. Keer op keer maken we samen het verschil. Niet per se door het compleet anders te doen, maar door nét wat meer te bieden dan jou en jouw gasten aan de voorkant verwachten. Met uitstekende service, een goede prijs-kwaliteitverhouding en de juiste hoeveelheid eten en drinken zorgen wij ervoor dat niemand iets ontbreekt. Vanuit onze jarenlange ervaring met het organiseren van totaal evenementen is echt niets ons te gek. De verwachtingen van gasten overtreffen is bij Commanderie Catering geen streven maar een garantie.

Hoe?

Door maatwerk zorgen we dat het festival perfect aan sluit bij jouw bedrijf, de medewerkers en doelstellingen. Elk bedrijf is verschillend, heeft verschillende uitgangspunten en wensen. Vandaar dat we de verschillende “bestemmingen” met bijbehorend entertainment, culinaire invulling en decor afstemmen, zodat het perfect aansluit bij het bedrijf en zijn medewerkers. Samen bepalen we het doel van het event en wie er uitgenodigd wordt. Dan kijken we op welk moment het event plaats gaat vinden. Dat kan op één dag maar natuurlijk ook op meerdere dagen. Daarna kijken we welke locatie het meest geschikt is en treffen we de voorbereidingen. We ontzorgen op de dag zelf, zodat alle gasten onbezorgd genieten en met een voldaan gevoel huiswaarts keren.

Wat?

Wat is inbegrepen bij het Worldtour festival:

✅ Uitnodigingstraject.

✅ Foodtrucks met heerlijke dagverse streekproducten uit ons eigen Brabant.

✅ Muziek en entertainment.

✅ Locatie voorzieningen zoals inrichting, decoraties, tenten, verlichting, toiletten, water en stroom.

✅ Organisatie, vergunning en veiligheid.

✅ Fotograaf.

✅ Herinneringen voor het leven; we “create memories”.

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op