Themafeesten

Home / Events / Themafeesten

Je personeel kijkt er al tijden naar uit: hét personeelsfeest. Wordt het een themafeest, een knalfeest met dj of een bedrijfsuitje met verschillende activiteiten? Commanderie Events helpt graag mee met de invulling van deze dag of avond.

Je bedrijfsevent geheel in thema?

Met een thema geeft een super sfeer aan jouw feest. Er zijn talloze mogelijkheden om net dat beetje extra te doen. Wij hebben een aantal feestarrangementen samengesteld die je compleet kunt bestellen, inclusief uitnodigingentraject, inrichting, aankleding, entertainment en heerlijk eten en drinken. Deze themafeesten met verrassend entertainment zorgen ervoor dat je gasten van begin tot eind geamuseerd zijn.

Deze feestarrangementen zijn:

Cosy vintage: Het vintagethema is momenteel een grote trend in evenementenland. Met ‘cosy vintage’ ga je zo ver terug in de tijd als je zelf wilt. Je kunt een swingende coverband laten komen om die bekende hits uit de jaren 60, 70 of 80 te vertolken, en je bedrijfspand of feestlocatie een totale metamorfose geven. Misschien nog wel het belangrijkste: communiceer het thema naar je personeel toe, zodat iedereen zich flink uitdost.

Spanish summer evening:

Ook leuk: haal een stukje Spanje naar Nederland. Dit thema is geweldig voor binnen en buiten en is geschikt voor een feestavond, maar ook voor een dinerevent. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Dans op die lekkere Spaanse hits terwijl jullie genieten van heerlijke tapas en een goed glas sangria. En schotel jouw personeel vooral ook paella, gazpacho, tortilla de patatas en andere typisch Spaanse gerechten voor. Entertainment is bij dit thema echt van toegevoegde waarde voor je personeelsfeest. Want de avond wordt helemáál memorabel door een salsaworkshop toe te voegen of dansers langs te laten komen.

Festival:

Een personeelsfeest geven dat méér dan een feest is? Maak er een festival van; helemaal van deze tijd! Creëer er bijvoorbeeld 3 onder 1 dak. Een dancefestival, een festival van het levenslied en een foodtruckfestival betekenen gegarandeerd succes. Zo is er voor ieder wat wils. Zie je het al voor je? Je komt binnen in het pand en ziet een podium, met aan weerskanten een bar waar je een drankje naar keuze kunt bestellen. En op die bar hangt een programma met alle artiesten die op komen treden. Ontvang je jouw gasten met een heerlijke festivalcocktail, dan is de toon gezet en wordt jouw personeelsfeest sowieso een échte hit.

Foodtruck festival:

Foodtrucks zie je steeds vaker; ze zijn helemaal trendy. Wil je dus gegarandeerd succes, tover dan je bedrijfsterrein om in een foodtruckfestival. Het gaat daarbij niet alleen om het eten, maar ook om de sfeer en de algehele ervaring. Om een gezellige atmosfeer te creëren, kun je bijvoorbeeld vuurkorven gebruiken en een swingende band inhuren. Zo geniet jouw personeel op een leuke manier van een hapje en een drankje.

Urban jungle:

Ook ‘urban jungle’ is echt een origineel thema voor je personeelsfeest. Wat de aankleding betreft kan het hier niet gek genoeg. Baan je een weg door allerlei groen, waarin dierenprints en beesten samenkomen. En dans dan urenlang op geweldige junglebeats. Steeds onder het genot van een hapje en een drankje natuurlijk. Dit thema is ook zeer geschikt voor een dinerevent. Je kunt dan een Afrikaans menu of een wildmenu serveren. Denk hierbij aan gerechten met krokodil of kangoeroe. Een feest dat niet snel vergeten zal worden!

Culinaire wereldreis:

Maak samen met jouw personeel een reis rond de wereld. Dit kun je doen door verschillende gebieden in jouw bedrijfspand te creëren waar de culturen van die specifieke werelddelen tot leven komen. Een avond vol entertainment, een ontdekkingstocht langs ’s werelds beste keukens, muzikale hoogtepunten en volop beleving. Deel bij binnenkomst plattegrondjes uit, zodat de gasten weten wat ze op welke plek kunnen verwachten. En serveer in ieder gebied een klein gerechtje dat typerend is voor dat werelddeel. Denk aan Indiase curry, heerlijke Italiaanse pasta of churrascaria Brazil. Ook kun je de muziek geheel aanpassen aan het werelddeel. Door dit thema creëer je niet alleen een leuk personeelsfeest, maar ook een geweldige ervaring voor jou en je personeel.

Reis door de tijd:

Maak tijdens je personeelsfeest een reis door de tijd. Ga terug naar het tijdperk van de jagers en boeren, de Grieken en Romeinen en de monniken en ridders. Ook hier kun je je pand opdelen in verschillende ruimtes. Ontvang het personeel in een donkere ruimte met rook en vaag groen licht, en serveer een onbekend welkomstdrankje. Een stukje verderop zien jullie een verstrooide professor met een raar apparaat, met vreemde piepjes en mysterieuze lampjes. Het staat er duidelijk: ‘Do not touch!!!’ Maar… Jij en je personeel durven het vast wel aan om op die ene rode knop te drukken en terug in de tijd te gaan, toch?

Winter Wonderland:

Winterwonderland; het land van kou, duistere nachten, sneeuwkristallen, mystiek, maar ook warmte, gezelligheid, sfeerlichtjes en samenzijn. Om jouw beschikbare ruimte geheel in stijl aan te kleden, kun je gebruikmaken van strak wit meubilair, kerststerren aan het plafond, blauwe verlichting, een sneeuwkanon, een sfeerhaard, een vuurschaal, een ijsbaan en nog veel meer. Zo geef je jouw personeelsfeest meteen een flinke dosis gezelligheid mee. En het thema leent zich natuurlijk perfect voor heerlijke winterse gerechten met vergeten groenten, een stamppot of een stoofpotje.

Bourgondisch Brabant:

Maak van jouw personeelsfeest een Brabants paradijs. Dans op de typisch Brabantse hits van Guus Meeuwis tot aan Snollebollekes. Dan wordt het gegarandeerd een feest om nooit te vergeten. Samen kun je genieten van de Brabantse lekkernijen zoals worstenbroodjes, Brabantse borrelplanken met streekproducten, La Trappe en niet te vergeten: Schrobbelèr. Dat wordt moe, vol én voldaan huiswaarts keren…

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op