Huwelijksjubileum

Home / Events / Huwelijksjubileum

12,5, 25, 40, 50 of zelfs 60 jaar getrouwd. Ieder huwelijksjubileum is een gelegenheid om de dag van je leven te herbeleven. Bij de Commanderie in Tilburg vier je deze bijzondere dag samen met familie en vrienden en vul je deze geheel naar wens in.

Huwelijksjubileum vieren

Een zilveren of gouden bruiloft is een mooie gelegenheid om een feest te geven en dit mag uitgebreid gevierd worden. Geniet samen met jouw daggasten van koffie met gebak in een van onze feestzalen. De (klein)kinderen spelen in de speeltuin terwijl de andere gasten je feliciteren tijdens de receptie. Het diner in de vorm van een buffet, diner of walking dinner geeft je de gelegenheid om de tijd te nemen voor uw gasten en te genieten van de culinaire invulling. Ben je nog niet uitgefeest, dan sluit je de dag af met een knalfeest waarbij uitgebreid gedanst wordt. Natuurlijk is dit ook allemaal mogelijk bij 5 jaar (houten bruiloft) of 12,5 jaar (koperen bruiloft). Wil je het liever iets minder groots aanpakken, dan kies je voor enkel een diner of feest. Vier jouw huwelijksjubileum op jouw manier!

Verschillende feestzalen en volop mogelijkheden

Het team van De Commanderie staat klaar om van jouw huwelijksjubileum een onvergetelijk moment te maken. Net als jouw trouwdag wordt dit weer een prachtige mijlpaal. Wij beschikken over verschillende feestzalen en ruimtes waardoor we flexibel kunnen inspelen op jouw wensen. Wanneer één zaal niet genoeg ruimte biedt voor uw feest, maken wij een combinatie van meerdere ruimtes. Niks is voor ons te gek, ook niet op het gebied van de culinaire invulling. Met onze ruime keuken en professionele koks bieden wij volop mogelijkheden en houden we uiteraard rekening met eventuele allergieën. Op ons eigen parkeerterrein is er ruime parkeergelegenheid en sta je in de buurt van de feestlocatie. Wordt er besloten om de auto te laten staan, dan bellen wij graag een taxi.

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op