Vergaderen & Teambuilding

Home / Events / Vergaderen & Teambuilding

Vergaderen op een andere locatie dan het bedrijf zorgt vaak voor inspiratie en biedt andere mogelijkheden. De Commanderie in Tilburg beschikt over meerdere vergaderzalen waar met zowel kleine als grote gezelschappen vergaderd kan worden.

Nuttig én aangenaam vergaderen in Tilburg

Het nuttige met het aangename verenigen? Sluit de vergadering af met een lunch of diner of verras je collega’s met een wijnproeverij, workshop of kookclinic. Een vergadering fris en met gevulde maag beginnen is mogelijk door voorafgaand aan de vergadering te ontbijten bij De Commanderie. Onze vergaderarrangementen bieden verschillende mogelijkheden voorafgaand aan en na een vergadering. Heb je een ander idee of wens met betrekking tot de vergadering, laat het ons weten. Samen met ons team staan wij in Tilburg klaar voor jou en je gezelschap.

Vergaderlocatie met technische faciliteiten

Je wilt niet voor verrassingen komen te staan tijdens uw vergadering. De techniek en beschikbare materialen moeten goed zijn. Onze vergaderzalen in Tilburg beschikken over:

  • scherm;
  • beamer;
  • flip-over;
  • laptop;
  • wifi.

De Commanderie is goed bereikbaar vanaf de snelweg (A58, afslag 11) en beschikt over ruime parkeergelegenheid (gratis).

Teambuilding

Breid jouw vergadering uit met één van onze teambuildingsactiviteiten. In samenwerking met Jeppa Sport bieden wij verschillende activiteiten aan. Ga bijvoorbeeld een gezellig potje bubbelballen of kijk wie het hoofd koel kan houden tijdens ‘Defuse The Bomb’.  

Voor meer informatie kunt u ons gerust bellen, of klik hier voor het volledige assortiment aan teambuildingactiviteiten en de brochure. 

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op