Trouwen op locatie

Home / Events / Trouwen op locatie

Trouwen op locatie is een bijzondere manier om van jullie dag een unieke trouwdag te maken. Dit kan thuis zijn in jullie vertrouwde omgeving of op een plek waar jullie mooie herinneringen aan hebben of mee verbonden zijn. Jullie kiezen de feestlocatie die bij jullie past. Op de mooiste dag van jullie leven wil je nergens aan hoeven denken en alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. Commanderie Events vult jullie huwelijksfeest in met jullie wensen.

De mooiste dag van jullie leven tot in de puntjes verzorgd

De bruid en bruidegom staan klaar om de vier-laags bruidstaart aan te snijden in hun eigen achtertuin die met stretchtenten is omgetoverd tot trouwlocatie. De bediening reikt glazen champagne uit de champagneboom aan, zodat de gezamenlijke toost kan worden uitgebracht. Hierna zet de DJ direct de toon met zijn muziek en de dansvloer stroomt vol. Dit is één van de invullingen die gegeven kan worden aan jullie mooiste dag.

Één aanpsreekpunt voor jullie huwelijksfeest

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn voor het trouwen op de locatie die jullie gekozen hebben en wat er voor nodig is om er een onvergetelijke dag van te maken. Wij zorgen voor het totaalplaatje tijdens jullie bruiloft. Door onze jarenlange ervaring die wij hebben als cateraar in Brabant vullen we jullie dag niet alleen culinair in, maar kleden de bruiloftlocatie aan, richten deze in, zorgen voor de muziek en ons bedienend personeel zorgt ervoor dat niemand iets te kort komt tijdens het feest. Jullie hebben hierdoor één aanspreekpunt voor jullie huwelijksfeest.

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op