Open dag

Home / Events / Open dag

Een open dag organiseren? Wij nemen alle zorgen uit handen als full service evenementen bureau. Wij zorgen voor de veiligheid, communicatie, ticketing en invulling van de dag. Verder nemen wij nog extra stappen zoals: een kennismaking, offerte controleren, een draaiboek realiseren, de oplevering en een evaluatie.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Jouw open dag zal volledig volgens de specificaties van het VCA-certificaat worden geregeld, waar wij voor jou een op maat gemaakt veiligheidsplan kunnen schrijven. Ook kunnen wij veiligheidsmaatregelingen voor jou organiseren, zoals het aanleveren van parkeerwachters en/of pendelbussen. Hierdoor zal de gehele dag in goede banen geleid worden.

Communicatie

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van events, ligt onze specialiteit in het overnemen van de gehele communicatie omtrent jouw open dag. Zo kunnen wij het volledige proces op ons nemen, van het versturen van de uitnodigingen, het regelen van de vergunningen tot het reguleren van de bezoekersstromen. In overleg met jou bepaal jij uiteindelijk welke doelgroep je wilt bereiken en in welke vorm je jouw boodschap wilt over brengen.

Invulling

In onze collectie hebben wij een vooruitstrevend aantal elementen die jouw open dag tot het hogere niveau kunnen tillen. Ook hierin nemen wij het volledige op- en afbouw proces op ons, waardoor jij geen energie hoeft te stoppen in het regelen van bijvoorbeeld een losse catering of tent. Uiteraard kijken we in een gesprek samen wat er nodig is om het beste resultaat te behalen.

Onze service

In een kennismakingsgesprek zullen wij samen kijken naar de mogelijkheden die wij bieden en de verwachtingen die je heeft betreft het organiseren van een open dag. Samen bepalen we de juiste doelgroep en de achterliggende reden voor het organiseren van deze dag. Hierin zal ook het budget/tijdsplanning worden doorgesproken, zodat wij een op maat gemaakte offerte kunnen maken.

Nadat alles in goed overleg besproken is, gaan wij voor jou aan de slag om een op maat gemaakte offerte toe te sturen. Deze zal naar jou worden verzonden ter controle, waar er waar nodig nog veranderingen doorgesproken kunnen worden. Zodra wij van jou een akkoord hebben verkregen voor de invulling van de open dag, zullen wij verder aan de slag gaan voor je.

Om de dag in goede banen te laten leiden, zullen wij een op maat gemaakt draaiboek bij je aanleveren waar alle informatie staat over hoe de open dag zal gaan verlopen. Dit is onder andere bedoeld om intern te bespreken binnen het bedrijf, waardoor alle medewerkers op de hoogte zijn van hoe de dag zal gaan verlopen.

Het is zo ver; de week waarin jouw open dag gaat plaatsvinden. In overleg met jou komen wij op de afgesproken dag(en) het gehele project opleveren. Hierin zullen alle afgesproken elementen aan bod komen. Uiteraard wordt dit volledig via het veiligheidsplan opgeleverd, waar wij dit uitgebreid zullen controleren. Op de dag zelf zullen wij ervoor zorgen dat alles op rolletjes verloopt en er aan niemand iets ontbreekt.

Een goede evaluatie is een belangrijk onderdeel. Samen gaan we kijken naar wat er zoal goed gegaan is en wat eventuele verbeterpunten zullen zijn voor de volgende keer. Wij stemmen met jou af dat alle werknemers gecomplimenteerd zullen worden en bedankt worden voor hun inzet. Ook gaan we na of er iets beloofd is aan de gasten, waar wij dit vervolgens zullen inzetten om deze beloftes na te komen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We bespreken jouw graag wensen tijdens een vrijblijvende afspraak.

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op