Bedrijfsevenement

Home / Events / Bedrijfsevenement

Op jouw eigen locatie

De bedrijfshal als middeleeuws kasteel, de tuin van het kantoor als circus of een kantoorruimte als sfeervolle ruimte voor een diner, niks is te gek. Zakelijk evenement vraagt om een hoog serviceniveau. Wij denken graag van begin tot het einde met je mee om jouw bedrijfsevenement op locatie tot in de puntjes te verzorgen.

Wij zorgen er voor

Uiteraard zorgen wij voor een culinaire beleving door bijvoorbeeld live cooking, een walking dinner of moleculair koken. Ook zorgen wij voor de uitnodigingen, give aways, facilitaire mogelijkheden, zoals tenten en overkappingen, beveiliging en afvalvoorzieningen, entertainment en de inrichting en aankleding. De op- en afbouw van het feest gaat in een hoog tempo dus er is geen verstoring van productie- of werkproces.

Totaalorganisatie

Bij het organiseren van een bedrijfsevenement komen veel vraagstukken kijken. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij alle zorgen uit handen nemen. Wij organiseren jouw bedrijfsevenement op maat. Dit kan zowel op een door jouw gekozen locatie of in onze gasterij.

Een bedrijfsevenement op eigen locatie?

Een bedrijfsevenement, maar dan net even anders. Dat is een bedrijfsevenement op eigen locatie. De Commanderie is gevestigd in Tilburg maar wij zijn ook te vinden voor het organiseren van totaalevenementen in Eindhoven, Den Bosch en Tilburg en zelfs van Antwerpen tot Amsterdam. Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsopening, bedrijfsborrel, jubileum of een bedrijfsevenement, Commanderie Events transformeert het bedrijf tot een ware feestlocatie en zorgt voor de complete catering.

Commanderie voor Versteijnen Trucks

Echt petje af! De kwaliteit van het eten had een zeer hoog niveau!

Lees de hele review

3-daags evenement voor DB Schenker

Alle 3 de evenementen hadden hun eigen stijl en pasten precies bij het publiek

Lees de hele review

Launch event voor Bekkers Yachts

Doel behaald? Jazeker! Vol lof is er gesproken namens alle gasten.

Lees de hele review

Commanderie voor De Beer Accountants & Belastingadviseurs

De samenwerking is heel prettig verlopen. We zijn echt ontzorgd tot in alle details. Vanaf het eerste gesprek werd er goed geluisterd naar onze wensen.

Lees de hele review

Toch een bedrijfsfeest op een andere locatie geven?

Een andere optie is om jouw bedrijfsevenement op een externe locatie te organiseren. Dit kan in onze gasterij. Ook hier kunnen wij het bedrijfsevenement naar jouw wensen organiseren. Door middel van onze multifunctionele evenementenlocatie aan de rand van Tilburg verzorgen wij events tot 600 personen. Iedere zaal beschikt over:

  • een bar
  • een privĂ© terras
  • een eigen entree
  • gratis wifi
  • eigen sanitaire voorzieningen
  • een garderobe

Wil je meer informatie naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op