De Beer viert feest met waardevolle relaties op eigen locatie

Home / Reviews / Commanderie voor De Beer Accountants & Belastingadviseurs

In deze review vertellen we over de samenwerking, de organisatie en het evenement van De Beer Accountants & Belastingadviseurs te Tilburg.

Met voldoening en een tevreden gevoel kijkt De Beer Accountants & Belastingadviseurs terug op het 70-jarige jubileum, de officiële opening van het prachtige pand én het feest rondom de start van hun 100e medewerker. Als klap op de vuurpijl sprak de eregast Wim van Donk enkele bijzondere woorden uit richting de 350 aanwezige gasten.

De Beer kende De Commanderie van andere evenementen die ze eerder hebben bezocht. Omdat die evenementen een goede indruk op hen hadden achtergelaten, heeft De Beer gevraagd of Commanderie Events de totale organisatie van het evenement wil verzorgen.

We wilden vooral een informeel samenzijn organiseren waarbij iedereen de mogelijkheid had om op een voor hem/haar gelegen moment in- of uit te stromen. Niet te veel praatjes, maar veel mogelijkheden om direct met elkaar in contact te komen. En wel in een aangeklede omgeving die professioneel overkomt en warmte uitstraalt. Dat is goed gelukt.

Totaalorganisatie

Na het eerste gesprek heeft Commanderie Events een eventconcept uitgewerkt waarbij de kernwaarden van De Beer zijn doorgetrokken naar het evenement; “Professioneel, gepassioneerd en op een persoonlijke manier samenwerken”.

Commanderie Events heeft de totale organisatie verzorgd. Een vast contactpersoon zorgde voor een gedegen planning waardoor de communicatie optimaal bleef. Daarbij hoort naast het verzorgen van het entertainment, culinaire invulling, inrichting ook advies voor het communicatietraject, een pendeldienst met parkeergelegenheid, signing en branding, techniek, tenten en de vele overige facilitaire zaken.

De invulling van het event bevorderde het contact tussen de gasten, zorgde bij de gasten voor extra gespreksstof en gaf het gevoel dat je aanwezigheid zeer gewaardeerd werd. De culinaire brigade had de gerechten te midden van de gasten bereid. Deze gerechten sloten aan bij de doelgroep en waren makkelijk te eten, zodat het netwerken niet onderbroken werd. De muzikanten zorgden voor achtergrondmuziek, beleving en een ontspannen sfeer.

De samenwerking is heel prettig verlopen. We zijn echt ontzorgd tot in alle details. Vanaf het eerste gesprek werd er goed geluisterd naar onze wensen. Daarna heeft Commanderie Events initiatief getoond door al snel met een concept draaiboek te komen dat goed aansloot bij onze wensen. Commanderie Events zocht pro-actief afstemming op belangrijke onderdelen en dacht tot en met de afbouw van het evenement mee met ons.

Creating memories

Het bijzondere pand was voorheen het atelier en expositieruimte van kunstenaar Rob van Trier. Dat is te zien aan de vele kunstwerken die nog in deze ruimte te vinden zijn. Op deze dag heeft de kunstenaar in zijn oude atelier een kunstwerk gemaakt met de naam; “De Beer is los”. Hiermee vertellen we het verhaal van het pand en wordt een blijvende herinnering gecreëerd aan deze mooie dag. Daarnaast heeft een fotograaf prachtige sfeerbeelden gemaakt, zodat de gemaakte herinneringen blijvend zijn.

Het hele evenement was een succes; van binnenkomst tot vertrek van de gasten was alles goed. Gasten hebben genoten van de uitstraling, hoogwaardige hapjes en de fijne sfeer.

Hanny van Hoek, Office manager De Beer Accountants & Belastingadviseurs

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op