Bekkers Yachts presenteert nieuwe superjacht met een launch event

Home / Reviews / Launch event voor Bekkers Yachts

In deze review vertellen we over de samenwerking, de organisatie en het evenement van het Launch event van Bekkers Yachts.

Na gesprekken met verschillende partijen, kregen we bij de Commanderie het gevoel dat we met een serieuze partij te maken hadden. Een partij die over alle details nadacht, een partij met voldoende ervaring in hetgeen wij voor ogen hadden, een partij die van A tot Z ontzorgt, een partij met een eerlijke prijs én bovenal een partij met een heel prettige communicatie.

Van creatie tot uitvoering

De lancering van het nieuwe jacht werd met twee evenementen vorm gegeven. Op de eerste dag werden zakelijke relaties, collega’s en geïnteresseerden uitgenodigd. Op de tweede dag werden familie en vrienden uitgenodigd voor een meer informeel evenement.

Commanderie heeft de totaalorganisatie verzorgd. Denk aan de inrichting, decoratie, facilitaire zaken, techniek, eten, drinken, personele invulling en organisatie.

Doel van het launch event was om voor de ‘buitenwereld’, ofwel bij de gasten van het event, Bekkers Yachts met het juiste gevoel op de kaart te zetten. Het allereerste event van een compleet nieuwe speler binnen de superjachtenbranche. Dat moet

meteen geslaagd zijn en tot in de puntjes goed verzorgd. En dat was het! Doel behaald? Jazeker! Vol lof is er gesproken namens alle gasten.

Dorien Bilterijst, Marketeer Bekkers Yachts

Creating memories

Op de eerste dag is de catering in samenwerking met MICHELIN-ster Restaurant Vigor tot het hoogste niveau gebracht. Op de tweede dag heeft Commanderie de complete catering verzorgd. Er werd een strandsfeer gecreëerd met strandzand en strechtenten. De facilitaire zaken, zoals toiletten, water- en stroomvoorzieningen zijn uiteraard verzorgd. Daarnaast verzorgde Commanderie de regie, het entertainment, licht, geluid en special effects voor de spectaculaire onthulling show.

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op