Versteijnen Trucks viert jubileum met open dag en feestavond

Home / Reviews / Commanderie voor Versteijnen Trucks

In deze review vertellen we over de samenwerking, de organisatie en het evenement van de open dag en het jubileumfeest van Versteijnen Trucks. 

Versteijnen Trucks bestaat 5 jaar en wilde dat graag vieren met twee evenementen op één dag. Er is contact opgenomen met Commanderie om een voorstel te maken voor een open dag waarbij geïnteresseerden, relaties en klanten een kijkje konden nemen bij Versteijnen Trucks. In de avond was er een groot feest voor familie en vrienden.

We wilden graag ons bedrijf presenteren, relaties hartelijk ontvangen en extra aandacht geven. Voor familie, vrienden en onszelf wilden we een leuke feestavond. En dat is gelukt! Wij hebben genoten van iedere minuut van de dag en avond.

Creating memories

Commanderie heeft in het voortraject meegedacht met de invulling van het entertainment en de activiteiten. Versteijnen Trucks vonden het prettig om een deel van de organisatie zelf te verzorgen, maar op de dag zelf wilden ze graag volledig ontzorgd worden. Vandaar dat Commanderie de regie op de dag zelf compleet heeft verzorgd. Zo kon iedereen van Versteijnen trucks volledig genieten van het bijzonder mooie evenement.

Ook zorgde de Commanderie voor de inrichting en catering. Overdag waren er verschillende foodtrucks waar heerlijke gerechten voor jong en oud verkrijgbaar waren. In de avond zorgde de culinaire brigade voor extra beleving door verschillende gerechten ter plekke te bereiden, zoals Flammkuchen uit de steenoven en live gesneden ham. Ook zorgde de vriendelijke bediening en cocktailshakers voor heerlijke drankjes.

De opkomst was erg goed en in de avond werd er veel gedanst. De aankleding en de gezellige sfeer die neer werd gezet met de inrichting en aankleding vonden we erg mooi! Het personeel was erg goed, enthousiast, actief, gezellig en vriendelijk. Echt petje af! De kwaliteit van het eten had een zeer hoog niveau!

De samenwerking was fijn en er werden leuke ideeën aangedragen. De communicatie verliep soepel en er werd goed advies gegeven. Daarnaast werd er proactief meegedacht.

Daniëlle Versteijnen, Versteijnen Trucks

Enkele reacties van de gasten;

“Zo’n feest maak je niet vaak mee in je leven, echt geweldig en perfect georganiseerd!”

“De bediening zat er boven op; het glas was nog niet op en er werd al weer een nieuwe neergezet.”

“Het eten was erg lekker; vooral de sushi boot was fantastisch!”

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op