Trouwen in onze gasterij

Home / Events / Trouwen in onze gasterij

Op de mooiste dag van jullie leven moet alles zo lopen zoals jullie in gedachten hebben. Trouwen bij Gasterij De Commanderie in Tilburg is van ceremonie tot aan knalfeest op en top genieten en totaal ontzorgd zijn. Onze trouwlocatie in Tilburg heeft door de ruime keuze in zalen diverse mogelijkheden om jullie bruiloft geheel naar jullie wensen in te vullen. Het is zelfs mogelijk om de officiële ceremonie bij De Commanderie te laten plaatsvinden.

Trouwlocatie Gemeente Tilburg

Sinds 2010 is De Commanderie een officiële trouwlocatie van de gemeente Tilburg, die aangewezen kan worden als ‘huis der gemeente’. Dit hoeft niet meer bij de gemeente aangevraagd te worden. Op deze manier vieren jullie het huwelijk niet alleen op een unieke locatie, maar is tevens alles op één locatie in jullie eigen omgeving. Op een mooie dag is niets leuker dan buiten te trouwen. Wij denken graag met jullie mee om een prachtige ceremonie zowel binnen als buiten te creëren. Om deze helemaal compleet te maken kunnen wij adviseren in een geschikte ambtenaar die bij jullie past. Het is zelfs mogelijk om op zondag te trouwen op onze locatie.

Jullie trouwdag geheel verzorgd

Met de zon op hun hoofd kussen bruid en bruidegom elkaar, nadat de ambtenaar de beroemde woorden heeft uitgesproken. Op het terras zet de bruidegom als eerste het mes in de bruidstaart en geeft de eerste hap aan zijn kersverse vrouw. Samen met de gasten klinken zij de glazen op hun huwelijk. De daggasten verplaatsen zich vervolgens naar de sfeervolle Oranjerie waar de koks live het driegangendiner bereiden. Het huwelijksfeest gaat tot in de late uurtjes door in De Patio waar de band ervoor zorgt dat niemand kan blijven stilstaan. Is dit de invulling van jullie dag? Of toch helemaal iets anders? We bekijken graag samen met jullie wat jullie wensen zijn en creëren zo de ideale trouwlocatie in Tilburg.

Zeg ‘ja’ tegen De Commanderie als trouwlocatie

Niks is te gek voor ons, we geven alles voor een onvergetelijke dag. De Commanderie is geschikt voor huwelijksfeesten van 30 tot 300 personen. Onze trouwlocatie in Tilburg met verschillende zalen, ruime keuken en een enthousiaste team zorgen voor een ultieme beleving voor jullie en jullie gasten. Tijdens het kennismakingsgesprek laten we graag alle mogelijkheden zien voor jullie trouwen en kunnen jullie alvast de sfeer proeven.

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op