De Commanderie opent grootste terras van Tilburg

Home / Nieuws / De Commanderie opent grootste terras van Tilburg

De Commanderie opent op 1 juni 2020 om 12.00 uur het grootste terras van Tilburg in de vorm van een beach club. Waar je bij de evenementenlocatie normaal gesproken niet zomaar even voor een kopje koffie aan kon komen waaien, is dat deze zomer dus wél het geval. “Het zijn rare tijden”, zo stellen de eigenaren Sjef en Noor van Roessel. “Maar de gedwongen sluiting van De Commanderie door Covid-19 heeft ons ook tot creativiteit en omdenken aangezet. Deze zomer kan iederéén dus op ons terras neerstrijken!” 

Gezien de nieuwe richtlijnen, zijn er voor De Commanderie nieuwe mogelijkheden ontstaan. “Daar gaan we voorlopig dan ook de focus op leggen”, zo stellen de eigenaren. Ze ontvangen onder normale omstandigheden alleen besloten gezelschappen voor allerhande bijeenkomsten; van verjaardag tot (jubileum)bruiloft. Maar de 5 zalen die ze rijk zijn – met alle een eigen terras – zijn inmiddels wekenlang noodgedwongen vrijwel leeg gebleven. 

Genoeg ruimte bij De Commanderie
De Commanderie neemt voor haar nieuwe corona-proof concept 2 zalen in gebruik, inclusief de bijbehorende terrassen en speeltuin. De in het totaal 1.000 m2 wordt omgetoverd in een beach club, waar niet alleen van koffie of een cocktail genoten kan worden, maar ook verschillende zomerse activiteiten plaats gaan vinden. Denk daarbij aan beach volleybal en jeu de boules. Én het wordt het eind- en startpunt voor fiets- en wandeltochten in de omgeving, vertellen de eigenaren. 

Gezinnen en vriendengroepen kunnen daarbij gebruikmaken van een tafelbarbecue, kinderen kunnen na een middag in de speeltuin deelnemen aan een leuke activiteit. “Daarnaast zullen we een mooie kaart aanbieden met onder meer een borrelplank en heerlijke gerechten die passen bij de strandsfeer die we gaan creëren. We zorgen op deze manier echt voor een dagje uit”, aldus Noor van Roessel. “Met een knipoog naar vakantie in eigen land.” De beach club moet dan ook een plek voor jong en oud worden. De 3 overige zalen en terrassen blijven beschikbaar voor particuliere bijeenkomsten. 

Heel veel zin om weer van start te gaan!
In de komende weken zal De Commanderie steeds meer over het nieuwe concept communiceren. Dit via de social media-kanalen. “We hebben er erg veel zin in”, aldus Sjef en Noor. “En ons team ook. Want we hebben straks 10 weken lang hard gewerkt in de vorm van klussen aan het pand, en zijn dus écht weer toe aan doen waar ze goed in zijn. Wij willen de verwachtingen van onze gasten weer overtreffen!”

 

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op