“Eindelijk terug naar waar ons hart ligt!”

Home / Nieuws / “Eindelijk terug naar waar ons hart ligt!”

de commanderie, catering, evenementenbureau tilburg, feesttent huren, feest op locatie

Lange tijd was er vanwege corona niets om naar uit te kijken. Van jubileumreceptie tot bedrijfsfeest; bij De Commanderie ging er noodgedwongen een dikke streep doorheen. Sharing memorieswas gedurende de afgelopen periode dan ook het credo. Het waren de herinneringen waar we op moesten teren. Maar daar komt verandering in. De wereld gaat steeds verder van het slot. En binnen afzienbare tijd zal creating memoriesdus weer het devies zijn!

Eigenaren Noor en Sjef kunnen haast niet meer wachten om weer te doen waar écht hun hart ligt. Wij spraken met ze. Over de afgelopen periode en de ontwikkelingen die je als gast mag verwachten.

Van grote feesten naar borrelterras

Het zal de vaste gasten van De Commanderie niet ontgaan zijn; vorig jaar vond er een duidelijke omslag plaats. Want daar waar het team van De Commanderie voorheen dagelijks grote feesten en bijeenkomsten organiseerde, werden er vanwege corona tijdenlang vooral meters op het terras gemaakt. Ook sinds de lancering van het borrelterras op 30 april wordt er weer met man en macht in de buitenlucht gewerkt. Gasten kunnen er in het weekend neerstrijken voor een hapje en een drankje, of een lunch of diner. “Na de succesvolle editie van het Grootste terras van Tilburg vorig jaar kon een vorm van openbare horeca in 2021 niet uitblijven. Ook nu bleek het weer een groot succes te zijn!”

Binnenstromende aanvragen

Het idee was om het borrelterras begin juli tot de inmiddels bekende beachclub om te toveren, zo vertellen de eigenaren. Zo zouden ze weer 2 maanden lang een openbaar terras kunnen verzorgen in deze rare tijden. “Maar tegen onze verwachting in, stroomden de aanvragen voor feesten en partijen de afgelopen weken binnen. En onze agenda begint stiekem al aardig vol te raken.” En dus namen ze recent een beslissing: “We hebben besloten ons volledig op die evenementen te focussen. We willen immers alles op alles zetten om weer onvergetelijke momenten en herinneringen te creëren. Op die manier kunnen we terug naar ons oude normaal; daar waar ons hart ligt! Ein-de-lijk!”

De coronaperiode

‘Rustig’, ‘unieke evenementen’, ‘detachering’, ‘teamspirit’ en ‘doorzettingsvermogen’; dat zijn de kernwoorden waarmee de twee ondernemers de coronaperiode omschrijven. Over het algemeen positieve termen voor een lastige tijd, zo valt op. Precies zoals we het duo kennen overigens, want hoe moeilijk en uitzichtloos het soms ook is geweest, de situatie werd steeds positief benaderd en er werd uitsluitend vanuit mogelijkheden gedacht.

Nog héél even geduld…

En nu is het aftellen dus begonnen. “Met de versoepelingen van de afgelopen periode gaat het al de goede kant op. Maar feesten en evenementen organiseren zónder daarbij rekening te hoeven houden met geldende richtlijnen, daar kijken we echt enorm naar uit! De dag dat we onze gasten weer onbezorgd kunnen laten genieten, wordt er een voor in de boeken. We staan te poppelen om weer 100% te kunnen doen waar we goed in zijn en onze gasten opnieuw volledig in de watten te leggen. Want één ding is ontzettend duidelijk geworden in de afgelopen tijd: wat hebben we dat gemist!”

“Binnen de kortste keren zal ‘creating memories’ eindelijk weer aan de orde zijn”, zo besluiten de twee eigenaren. “Dat voel je aan alles; zo fijn! Laat de reuring maar weer komen, de drukte en de chaos. Wij zijn er meer dan klaar voor!”

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op