Verrassende en succesvolle entertainmentmogelijkheden voor je bedrijfsfeest

Home / Nieuws / Verrassende en succesvolle entertainmentmogelijkheden voor je bedrijfsfeest

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Entertainment, Bedrijfsfeest, Personeelsfeest, Evenementenbureau TilburgEntertainment tijdens een event zorgt voor vertier en vermaak. Van een dj, vuurspuwer, spreker of band tot aan een goochelaar, fotograaf of cateraar; er zijn mogelijkheden te over. Je kunt het zo gek of groots maken als je zelf wilt. Het is vooral belangrijk dat je kijkt naar wat past bij jouw bedrijf en je genodigden. Kies je voor de juiste vorm van entertainment, dan wordt jouw bedrijfsfeest gegarandeerd een daverend succes. Wij zetten de meest originele en succesvolle entertainmentmogelijkheden voor je op een rij. Aan jou de taak om te bedenken wat het beste aansluit op jouw medewerkers en bedrijf. Op naar een bijzonder én geslaagd feest!

1. Dansen tot de zon opkomt
Huur een live artiest zoals een pianist, saxofonist, zanger(es) of een band in. Met een muzikale invulling verras je niet alleen je genodigden. Het zorgt ook voor de nodige interactie. Een artiest maakt er namelijk gegarandeerd een feestje van. Binnen de kortste keren zullen de voetjes dan ook van de vloer gaan.

2. Verlichte dansvloer
Wil je jouw bedrijfsfeest een extra boost geven en helemaal uit je dak kunnen gaan met je gasten? Dan is een verlichte dansvloer de sleutel tot succes. Een verlichte dansvloer voegt net dat beetje extra toe aan jouw bedrijfsfeest; er zal wat afgedanst worden. Gegarandeerd! Een superleuke toevoeging aan je bedrijfsfeest, dus.

3. Een ‘meisje met smaak’
Wil je liever iets meer exclusiviteit toevoegen aan jouw bedrijfsfeest? Dan biedt een ‘meisje met smaak’ mogelijk uitkomst. Dat is een meisje met een jurk aan die als een dienblad functioneert. Zij zal tijdens jouw feest rondgaan met een aantal exclusieve dranken naar wens, welke dus op een zeer unieke wijze worden geserveerd. Dat smaakt naar meer!

4. Cocktail time
Cocktails zijn ook een mooie én lekkere toevoeging aan je bedrijfsfeest. Door ze uit te serveren of een hele cocktailbar op te tuigen bijvoorbeeld. Tijdens het feest worden in het bijzijn van alle gasten de allerlekkerste drankjes bereid. En er is voor ieder wat wils. Jij stelt namelijk zélf van tevoren de cocktailkaart samen. Want jij weet als geen ander waar jouw gasten blij van worden.

5. Say cheese!
Wat is er nou leuker dan samen feesten en dit ook vast kunnen leggen? Door een fotograaf of met een ‘photobooth’. In dit laatste geval wordt de foto direct geprint en nemen je genodigden een blijvende herinnering aan jouw bijzondere bedrijfsfeest mee naar huis. Wil je geen foto’s maar een mooie tekening? Dan kan een karikaturist uitkomst bieden, die tijdens het bedrijfsfeest een karikatuurtekeningen maakt. Een unieke ervaring en wederom een blijvende herinnering aan jouw bedrijfsfeest.

6. Quizmaster
Een quiz met een enthousiaste presentator vormt ook een erg leuke toevoeging aan je bedrijfsfeest. Deze vorm van entertainment is niet per se origineel, maar biedt wel gegarandeerd succes. Kom gezellig met z’n allen bij elkaar voor een quiz over jouw bedrijf en personeelsleden. En dat ínclusief een hapje en een drankje. Maak er om het geheel compleet te maken een interactieve quiz van, waarin het personeel in groepjes opdrachten uitvoert. Of maak er een competitie van, waarbij je leuke prijzen kunt winnen.

Extra advies voor entertainment op je bedrijfsfeest

Hopelijk heb je door middel van het lezen van dit blog de nodige inspiratie op kunnen doen voor entertainment op je bedrijfsfeest. Mocht je geïnspireerd zijn en wil je nog meer weten over de opties en de services die wij bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@decommanderie.nl. Wij helpen je graag verder.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op