Agristo viert jubileum met familiedagen bij eigen fabriek

Home / Reviews / Jubileum bij eigen fabriek Agristo

Agristo is uitgegroeid tot een wereldspeler in de ontwikkeling en productie van diepgevroren aardappelproducten op maat voor iedere klant. Vanwege het 20-jarig bestaan van de locatie in Tilburg organiseert het bedrijf familiedagen op de eigen locatie. Hiermee vieren ze dit jubileum feestelijk en laten ze familie en vrienden de fabriek zien.

We zochten naar een partner die alles uit handen kon nemen. Van catering tot aan tenten en aankleding. De Commanderie doet dat en kan daar zelfs nog verder in gaan door bijvoorbeeld ook communicatie uit handen te nemen.

Totaalorganisatie

Als fullservice evenementenbureau organiseerde Commanderie Events het hele evenement en ontzorgde hiermee de opdrachtgever volledig.Nadat de uitgangspunten, doelstellingen en wensen in kaart waren gebracht, werd een voorstel gemaakt met sprekende visuals voor een goed beeld van het event. Voor Agristo is het heel belangrijk dat de achterban van de werknemers betrokken blijft bij Agristo voor een trots gevoel. Het vieren van deze mijlpaal zorgde voor gemotiveerde en gewaardeerde medewerkers. Het allerbelangrijkste uitgangspunt was de behoefte om gezellig samen te zijn voor een optimale team spirit.

De samenwerking is perfect gelopen. Sjef [eigenaar van Commanderie] heeft ons ontzettend geholpen met de vergunningaanvraag voor het evenement, maar heeft er ook voor gezorgd dat er een duidelijke offerte op tafel lag waar alles tot in de puntjes stond omgeschreven. En ook op de dag van op/ en afbouw wordt alles duidelijk gecommuniceerd, pakken ze alles uit handen en staat er binnen no time een feestlocatie.

Vast team aan event professionals

Commanderie onderscheidt zich door een vaste team met een gezamenlijke liefde voor het evenementenvak. Dat geldt voor de creatieve organisatietalenten op kantoor tot de culinaire brigade, gastvrije bediening en logistieke medewerkers bij het evenement. De teamspirit en motivatie is zichtbaar in het eindresultaat. Voor de opdrachtgever is er één vast contactpersoon voor heldere communicatie.

Jullie zijn zeer betrokken. Tijdens het event hebben jullie keihard meegewerkt en achteraf hebben jullie contact opgenomen of alles naar wens was gegaan. En niet te vergeten, jullie zijn zeer goed voor jullie personeel!

Uitgebreid assortiment foodtrucks, materialen en meubilair

Omdat het evenement op de eigen locatie werd georganiseerd was afstemming over de op- en afbouw erg belangrijk. Commanderie heeft veel materialen in eigen beheer, waardoor alle onderdelen met elkaar in één transport naar de locatie werden gebracht. Dit zorgde voor een minimale belasting van de dagelijkse werkzaamheden van Agristo. Er werd een festivalsfeer gecreëerd met verschillende tenten en houten vloer. Alles voor het WOW effect! De stijl van het meubilair sloot perfect aan bij de omgeving en zorgde voor de juiste sfeer.

We wilden met de familiedag zorgen dat de medewerkers hun werk met volle trots konden laten zien aan hun familie en vrienden. En dat is zeker gelukt. Er hing een heerlijke familiesfeer en dat kwam mede door de aankleding en het heerlijke eten.

Creating memories

De uitnodiging met landingspagina zorgde ervoor dat de gasten zich voor de verschillende tijdsloten aanmelden. Zo kregen 2.500 gasten een rondleiding zonder dat het te druk werd. Na de rondleiding kwamen de gasten op het festivalterrein aan, waar voor jong en oud vertier was! Voor de kids was er van alles te beleven, want als de kids blij zijn kunnen de ouders extra genieten. Speciaal voor Agristo zijn verschillende kidsgames ontwikkeld welke perfect aansloten bij deze feestelijke dag; “De aardappel challenges”. Kids gingen stempelen met aardappelen, bouwden torens met frietjes en nog veel meer. Ook zijn er springkussens, trampolines een schmink- en ballonnenartiest. De culinaire brigade had een gezond snoepbuffet voor de kids gemaakt. Voor de volwassenen stonden authentieke foodtrucks met een diverse invulling klaar. Vanaf de live grills verzorgden Commanderie hier voor de gasten verse “Walhoeve” runderburgers op een broodje. Er was een American pizza corner met knapperig verse pizza’s uit een steenoven. De frietjes van Agristo mochten uiteraard ook niet ontbreken. Een ambachtelijk ijsje zorgde voor verkoeling en de dranken werden door de vriendelijke bediening uitgeserveerd. Je kon ook lekker op het terras zitten met een goed stukje muziek. De geweldige familiedagen zullen nog lang in de herinnering blijven. En anders zorgden de aftermovie en foto’s hier wel voor! #Creating memories

Het evenement was een en al hoogtepunt. Van echt ontzettend heerlijke hamburgers tot een super leuke speelhoek voor kinderen, een lekker drankje aan de mooi aangeklede bar en een interessante rondleiding door de fabriek.

Denise Klaassen, Senior Marketing Officer, Agristo

Enkele reacties van de gasten:

“Wat mooi hoe ze van een stukje industriegebied een prachtige locatie kunnen maken”

“De hamburgers waren echt fantastisch!”

“Het was tot in de puntjes verzorgd”

“Zo zou een familiedag er altijd uit moeten zien!”

Foto’s en aftermovie zijn gemaakt door www.pepbc.nl

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op