Tangent viert 25-jarig jubileum met Worldtour Festival

Home / Reviews / Commanderie voor Tangent

In deze review vertellen we over de samenwerking, de organisatie en het evenement van Tangent Basisscholen te Tilburg.

Op de website van De Commanderie staat het Worldtour Festival concept beschreven. Dit concept sloot perfect aan bij de wensen van Tangent. Daarnaast hadden de mogelijkheden van De Commanderie en de mooie locatie in Tilburg, bijgedragen aan de keuze om voor De Commanderie te kiezen. Zo ontstond een mooie samenwerking voor de organisatie van de viering van het 25-jarig jubileum van Tangent met 500 samenwerkers.

“Het was een fijne samenwerking en er werd zeer snel gereageerd op onze vragen. Het viel me op dat de Commanderie een geweldig team van medewerkers heeft!”

De Gastvrouw, in de vorm van Patty Pit, verwelkomt de gasten. De gasten ontvingen ook een Wereldkaart die de weg wijst naar de verschillende landensferen. De gastvrouw zorgde ook dat het welkomstwoord door de directie de aandacht heeft gekregen die het verdiende. Daarna konden de bezoekers genieten van de verschillende sferen en feesten in verschillende zalen bij De Commanderie Gasterij. De culinaire brigade zorgde voor heerlijke gerechten in de verschillende sferen. Ook was er een cocktailshaker en zorgde een photobooth voor het vastleggen van de mooie herinneringen. Want “Creating memories” is waar De Commanderie voor staat!

“De band zorgde ervoor dat er flink gefeest werd. We hebben heel veel mooie en blije reacties ontvangen van de medewerkers. Het was een zeer geslaagd evenement!”

Jolanda van Leuven, Bestuurssecretaresse/ Eventmanager Tangent basisscholen

Worldtour Festival

Wil jij ook jouw medewerkers bedanken voor hun inzet en de behaalde successen vieren? Met Worldtour Festival nemen we alle zorgen uit handen. Tijdens dit personeelsfeest ontmoet je je collega’s en ga je samen verschillende sferen van landen beleven. Het personeelsfeest kan georganiseerd worden bij De Commanderie, bij jouw bedrijf of een andere locatie. Commanderie Events neemt alle zorgen uit handen en organiseert het event geheel naar jouw wensen. Elk bedrijf is verschillend, heeft verschillende uitgangspunten en wensen. Vandaar dat we de verschillende “bestemmingen” met bijbehorend entertainment, culinaire invulling en decor afstemmen, zodat het perfect aansluit bij het bedrijf en zijn medewerkers.

Klik hier voor meer informatie over het Worldtour Festival concept van De Commanderie

Meer lezen?  

Klik op onderstaande knoppen voor meer informatie over de mogelijkheden bij Commanderie.

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op