The Schippers Group viert opening van het nieuwe pand

Home / Reviews / Opening nieuw pand The Schippers Group

In deze review vertellen we over de samenwerking, de organisatie en het evenement van The Schippers Group te Hapert.

The Schippers Group zocht een samenwerkingspartner voor de organisatie van de opening van het nieuwe pand. Dit evenement op eigen kantoor was voor ruim 1.000 gasten en verdeeld over twee dagen. Het was een groot succes!

Iedereen was tevreden en onder de indruk. Je wil indruk maken met je nieuwe kantoor, dat gaat alleen als de ‘facility’ van eten en drinken perfect en probleemloos verloopt. Het is het eerste waar iemand zich aan ergert en zich dat kan herinneren. Dus dat de horeca vlekkeloos verliep gaf ons en het pand de kans om te schitteren.

Totaalorganisatie

Commanderie heeft de culinaire invulling, dranken, inrichting, decoratie en overige facilitaire zaken mogen verzorgen. De Schippers Group heeft voor Commanderie gekozen om meerdere redenen;

Ik kende de Commanderie al van eerdere events waar ik bij ben geweest en was altijd onder de indruk van hun personeel. Die waren echt goed. Daarnaast is het prettig samenwerken met Sjef. Ook heeft Commanderie evenementen verzorgd bij onze klanten waardoor ze weten wat onze klanten willen. Dat is ook fijn.

Creating memories

Het doel was om het nieuwe kantoor te laten zien. Enerzijds aan familie, vrienden en collega’s en anderzijds aan relaties, lokale bestuurders, bedrijven in de omgeving en partijen die hadden meegewerkt aan het pand. We wilden laten zien waar we voor staan.

Het doel is zeker behaald, meer dan dat! De samenwerking is uitstekend verlopen! Niks dan lof voor kwaliteit van eten en personeel. Na dit evenement hebben we inmiddels alweer een beurs en een paar kleine events met Commanderie georganiseerd. Dat geeft wel aan dat we tevreden zijn en dat Commanderie veelzijdig is.

Constantijn Viezee, Global Marketing Manager bij The Schippers Group

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op