Votech viert opening nieuw pand met relatiedag en open dag

Home / Reviews / Commanderie voor Votech

In deze review vertellen we over de samenwerking, de organisatie en het evenement van de opening van het nieuwe pand van Votech.  

We hebben in het verleden goede ervaringen met Commanderie gehad. Vandaar dat we opnieuw de samenwerking aan zijn gegaan. De organisatieperiode was kort, maar door goede communicatie is het erg goed verlopen.

Totaal organisatie

Votech heeft 7 jaar geleden een nieuw pand geopend en ook toen de organisatie van het evenement aan Commanderie overgelaten. Inmiddels is er weer een nieuw pand en werd Commanderie opnieuw benaderd om de totale organisatie op zich te nemen.

We hebben de doelgroepen verdeeld over drie evenementen. Een relatie event, open dag en personeelsfeest. De opkomst bij alle evenementen was erg goed. Bij de open dag waren zelfs ruim 1.000 bezoekers. We hebben vele positieve reacties gekregen van de gasten; goed georganiseerd, leuke en gezellige uitstraling van de fabriekshal. Met Commanderie maak je duidelijke afspraken en ze maken deze meer dan waar. Dat geeft rust!

Danique Pijnenborg, HR adviseur Votech

Alles in eigen beheer

Het eerste evenement was op de vrijdag voor de relaties. Persoonlijke rondleidingen en een geweldig horecaplein zorgden voor de juiste sfeer. Op de zaterdag was er een open dag en deze dag werd afgesloten met een spetterend personeelsfeest. De afbouw was direct na afloop gestart zodat op maandag de productie weer kon starten. Commanderie heeft de totale organisatie verzorgd. Hierbij heeft de culinaire brigade van Commanderie voor heerlijke hapjes en gerechten gezorgd. Deze werden uitgeserveerd door de gastvrije bediening en de koks in diverse foodtrucks. De facilitaire afdeling heeft voor het licht, geluid, inrichting en decoratie gezorgd.

Samen herinneringen maken?

Bel of mail, deel je wensen en laat je inspireren.

Neem contact op